Vallei & Rijn organiseert 7x7 toernooi

9 mei 2016

Businessclub Vallei & Rijn organiseert ook dit jaar weer een 7 tegen 7-toernooi op het hoofdveld van G.V.V.V. Het toernooi zal ditmaal plaatsvinden op zaterdag 11 juni 2016. Het beloofd weer een leuk, maar bovenal gezellig toernooi te worden!

 

Voor alle deelnemers is er een barbecue en ook de kinderen kunnen zich vermaken met een springkussen. Kortom een leuk toernooi om met het hele gezin naar toe te komen. De kosten voor dit toernooi bedragen per team €250,00.

 

Voor dit bedrag krijgt u voor maximaal 9 personen een heerlijk verzorgde barbecue, achttien muntjes voor een consumptie én uw advertentie in kleur in het programmaboekje.

 

Wilt u met meer mensen barbecueën of meedoen, dan is dat uiteraard geen probleem. De kosten hiervoor bedragen €15,00 per persoon. Deze personen kunnen dan barbecueën en krijgen twee consumptiemunten.

 

U kunt zich tot 1 juni inschrijven via info@valleienrijn.nl. Vermeldt hierbij uw bedrijfsnaam, factuurgegevens en het aantal personen waarmee u wilt komen. Tevens zien wij graag uw advertentie in pdf-formaat tegemoet. U kunt op de dag zelf muntjes verkrijgen die achteraf gefactureerd zullen worden.

 

We hopen u graag te ontmoeten bij het leuke, maar bovenal gezellige tweede 7 tegen 7-toernooi!