Verwachte parkeerdrukte op Panhuis

15 januari 2016
Rondom sportpark Panhuis is er aanstaande zaterdag een grotere mogelijkheid op verkeersdrukte in verband met de thuiswedstrijden van de eerste elftallen van zowel G.V.V.V. als DOVO. 
 
Beide elftallen trappen aanstaande zaterdag om 14:30 uur spelen op het eigen sportpark Panhuis. Wegens de verwachte toeschouwersaantallen voor beide wedstrijden, zal er op en rondom sportpark Panhuis extra verkeershinder ontstaan.  
 
Alternatieve parkeergelegenheden
Beide verenigingen raden een ieder aan op de fiets naar het sportpark te komen. Wanneer u toch met de auto naar Panhuis trekt, adviseren we u te parkeren bij zwembad 'De Vallei' en scholengemeenschap 'Het Perron'. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op de Sportlaan, middels een fietstunnel loopt u dan in circa vijf minuten het sportpark op. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving naar deze parkeergelegenheden hier. 
 
Voorkom een boete!
Parkeer uw voertuig altijd zoals aangegeven, niet in de berm of op voet- en fietspaden. Het is niet toegestaan om te parkeren aan de sportparkzijde van de Boomvalk. Het parkeren op deze plaatsen is op eigen risico, waarmee u een boete riskeert.