Zondag 6 Maart Hope4life ontbijtrun in Deil: Beat Cancer!

29 februari 2016
Aanstaande zondagmorgen 6 maart is de jaarlijkse ontbijtrun in Deil voor het goede doel. Om 9.00 uur klinkt het startschot en na afloop staat er voor de deelnemers een lekker ontbijt klaar bij gasterij ‘De Os en het Paard’. Vanaf 8.15 uur kunnen deelnemers zich bij de gasterij aan de Deilsedijk 73-75 in Deil inschrijven voor 5 of 10 kilometer.  
 
Deelnemers betalen 15,- euro inschrijfgeld, dit is inclusief ontbijt, dat geheel ten goede komt aan kankeronderzoek. Deelnemers hebben een leuke, sportieve ochtend en tegelijkertijd steunen ze het goede doel. Daarnaast zijn er betrokken bedrijven uit de regio die sponsoren om dit evenement te kunnen organiseren.
 
Samen met een groep van circa 30 vrijwilligers, is ook Mathieu Goedhart dit jaar weer een van de organisatoren van het sportieve evenement. Hij weet als geen ander hoe ontzettend belangrijk geld voor onderzoek is. Dit jaar gaat de opbrengst naar kankeronderzoek bij het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam.
 
Mathieu vertelt “Aanleiding is de behandeling van lotgenoot en goede vriend Danny van Brenk uit Heukelum, die al 2 jaar strijdt tegen kanker. Dankzij een goede behandeling in New York is hij nu gelukkig nog bij ons. Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gaat deze behandeling van Danny naar Nederland halen, zodat meer patiënten met uitgezaaide darmkanker en galwegkanker in Nederland deze effectieve behandeling kunnen krijgen. Dit is een fantastische ontwikkeling en hier dragen wij dan ook graag ons steentje aan bij!”
 
Lopers, supporters en andere belangstellenden zijn zondagmorgen van harte welkom. Inschrijving is ter plaatse, aanmelding via de Facebook pagina (www.facebook.com/ontbijtrun) wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht.
 
Danny (links) en Mathieu samen met hun kinderen.

Mathieu klaar voor de start bij Gasterij ‘De Os en het Paard’ in Deil.
 
Gerelateerd artikelen: