123installatieshop.nl extra shirtsponsor

9 november 2016
G.V.V.V. en businessclub Vallei en Rijn hebben in 123installatieshop.nl een nieuwe, extra sponsor gevonden voor op het wedstrijdshirt van het eerste elftal. Beide partijen ondertekenden vorige week een tweejarig shirtsponsorcontract.
 
Tegen AFC prijkte afgelopen zaterdag de naam van de kersverse shirtsponsor al op het textiel van de nummer twee van de Tweede Divisie. ,,We zijn hartstikke blij dat 123installatieshop.nl zich aan ons verbonden heeft met dit shirtsponsorschap”, aldus Johan van Eck namens businessclub Vallei en Rijn. ,,We hebben al lang veel contact met elkaar over sponsoring, waaruit dit contract is ontstaan.”
 
,,Met deze samenwerking willen we meer landelijke bekendheid genereren”, zegt mede-eigenaar van 123installatieshop.nl Peter Thoutenhoofd, die met zijn bedrijf Vallei Personeel ook stersponsor Plus is bij Vallei en Rijn. ,,G.V.V.V. is veel te zien bij FOX Sports, en de uitzendingen van het betaalkanaal trekken al zeker twintigduizend mensen. Dat was voor ons de aanleiding om op het shirt van G.V.V.V. te komen.”
 
Taoufik Adnane in het kersverse shirt, met daarop 123installatieshop.nl.
 
123installatieshop.nl is in september van dit jaar opgestart door de Veenendaalse ondernemers Barend van de Weert (Van de Weert Installatietechniek) en Peter Thoutenhoofd (Vallei Personeel) en biedt tegen voordelige prijzen producten uit de installatietechniek. De webshop onderscheidt zich met een ruim assortiment en technische ondersteuning bij al uw vragen en wensen. Bij 123installatieshop.nl geldt bovendien voor bijna alle producten: voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis.