Bereikbaarheid vereniging geprofessionaliseerd

2 februari 2017

Van den Heuvel Elektrotechniek en ISO Groep hebben de afgelopen dagen enorm veel werk verzet om de nieuwe infrastructuur bij G.V.V.V. naar een professioneel niveau te tillen. Het was een van de eerste actiepunten op het gebied van Communicatie & PR waarin meegegaan wordt met de professionalisering van de vereniging.

 

Bestuurslid communicatie & PR Youri van Doorn is zeer tevreden: ,,met een nieuw netwerk en een moderne oplossing voor telefonie, kan de vereniging de komende tijd uitstekend vooruit op een professionele manier. Rondom het hele hoofdveld, in het clubgebouw en in de kleedkamers is er een nieuw open netwerk beschikbaar. Hierdoor kunnen alle bezoekers kosteloos gebruik maken van een door de vereniging ter beschikking gesteld netwerk.”

 

Tevens zijn er op het gebied van telefonie grote stappen gezet. ,,De telefoonverbindingen waren erg verouderd en moesten dus snel vernieuwd worden. Met de nieuwe oplossing kan elke afdeling snel worden bereikt en kunnen intern makkelijk telefoontjes worden doorverbonden. Het is een nieuwe stap in het verbeteren van onze interne communicatie.”

 

Begin volgende week wordt de laatste hand gelegd aan de professionalisering van de infrastructuur, maar dat staat een werking niet in de weg. Tijdens uw volgende bezoek kunt u dus ook op dit gebied gebruik maken van extra service!