Bezoekersinformatie G.V.V.V. - Spakenburg

30 maart 2017

Sportpark Panhuis stroomt zaterdag wederom vol voor een thuiswedstrijd van G.V.V.V. Het team van John de Wolf neemt het op tegen SV Spakenburg in een absolute regioderby (aanvang 15:30 uur) en kan grip houden op de tweede positie in de Tweede Divisie. Kom jij ook naar sportpark Panhuis? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

 

Mis geen minuut

Door de live-uitzending van FOX Sports (regiewagens) zijn er op het sportpark minder parkeerplaatsen beschikbaar dan normaal. Zowel op de velden van DOVO als G.V.V.V. is een hele dag een vol wedstrijdschema en dat geeft al vanaf de ochtenduren een uitdaging in de parkeergelegenheden.

 

G.V.V.V. verwacht ook voor de wedstrijd tegen SV Spakenburg grote drukte rondom op het sportpark. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar sportpark Panhuis te komen. Vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De kassa’s op het sportpark openen om 14:00 uur, anderhalf uur voor de aftrap.

 

Parkeren

G.V.V.V. adviseert alle bezoekers om fietsend of lopend naar het sportpark te komen. Indien dit niet mogelijk is, verzoeken wij u de auto te parkeren bij zwembad ‘De Vallei’ of scholengemeenschap ‘Het Perron’. Deze parkeerplaatsen vindt u door de gele borden langs de Rondweg-West te volgen of door Sportlaan 3 in uw navigatiesysteem in te voeren.

 

De parkeerplaats bij de scholengemeenschap is een paar honderd meter verwijderd van het sportpark. Verkeersregelaars zijn vanaf 14:00 uur op deze parkeerplaatsen aanwezig om de toestroom in goede banen te leiden. Om de parkeerdruk verder te verlagen, roept G.V.V.V. op om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden naar Veenendaal.

 

Ook op het sportpark staan vanaf 14:00 uur verkeersregelaars. Bij drukte geven zij tijdig aan dat het sportpark vol staat en er geen auto’s meer bij kunnen. Het heeft op deze momenten geen zin om aanstalten te maken om af te slaan richting het sportpark. De aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen te allen tijde te worden opgevolgd!

 

Voorkom een boete!

Boa’s en agenten controleren zaterdag of alle auto’s goed geparkeerd staan. Parkeren op trottoirs, groenstroken of fietspaden levert op zowel het sportpark als in de woonwijk een boete op.

 

G.V.V.V. hoopt zaterdag op een mooie en succesvolle middag in Veenendaal en rekent hierbij op de positieve steun van alle supporters! Wij wensen alle supporters een goede reis toe en hopen u zaterdag te mogen verwelkomen op sportpark Panhuis om er samen een voetbalfeest van te maken!