Bierproeverij Dames 1 is een groot succes

11 december 2016
Afgelopen vrijdagavond was het dan eindelijk zover. Na een kleine voorbereiding en een laatste lobby bij de thuiswedstrijd van G.V.V.V. – Katwijk is het de dames 1 van G.V.V.V. gelukt om genoeg mensen warm te krijgen voor het allereerste evenement “De Bierproeverij”, welke door de dames in samenwerking met Willem (kantinebeheerder) werd georganiseerd.
 
Ondanks de lagere opkomst van mensen die zich wel hadden opgegeven, maar helaas niet kwamen opdagen, kunnen we spreken van een groot succes en was echt een feestje afgelopen vrijdagavond. 
Na opkomst en presentatie van de G.V.V.V. dames, die zich op hun mooist hadden aangekleed, kon de proeverij echt beginnen. Door Willem werd een korte presentatie gehouden welke bieren er die avond zou worden geserveerd door de dames. De biersoorten werden in willekeurige volgorde geserveerd en de deelnemers dienden  te raden welke biersoorten men voorgeschoteld kreeg. Dit bleek moeilijker dan gedacht, want er waren er maar een paar die de meeste bieren goed hebben geraden. Voor de eerste drie was er een leuke prijs ter beschikking gesteld en de hoofdprijs was een mooi bierpakket.
 
De dames in outfit.
 
Tussen elke proeverij werden er verschillende hapjes geserveerd, die door diverse bedrijven en personen belangeloos ter beschikking was gesteld. De muzikale omlijsting werd deze avond verzorgd door onze huis DJ Hennie. Hoe later op de avond hoe gezelliger het werd, waardoor de avond gezellig en sfeervol is verlopen en blijkt ook wel dat om 24:00 uur ook het laatste plaatje door de speakers knalde.
 
Aan deze avond zat ook een goed doel aan verbonden en dat is “Kerst in De Duck”, waar op 2e kerstdag voor de mindere bedeelde mensen onder ons een kerstmaaltijd wordt voorgeschoteld. Door de dames van G.V.V.V. is meer dan € 300 opgehaald en voor dit geldbedrag wordt voor ieder kind die bij “Kerst in De Duck” aanwezig is een cadeautje gekocht.
 
Gezelligheid troef tijdens de bierproeverij.
 
Bedankt worden alle deelnemers aan de proeverij, de vrijwilligers achter de bar, de aanwezige stewards en onze DJ, die de avond mede mogelijk hebben gemaakt tot een geslaagde avond.
In het bijzonder willen we nog de volgende sponsoren bedanken:
DeKo Sign te Veenendaal
New York Pizza te Veenendaal
Kippie Grill en Maaltijdenwinkel te Veenendaal
Onze Winkel te Veenendaal (Oost)
Rob Hocque 
Jan van Garderen (trainer/coach)