In de media: Longinhoud redt G.V.V.V.

3 april 2017

Twee dagen na de 2-2 remise tegen Spakenburg besteden de ochtendkranten veel aandacht aan de fitheid van de ploeg van trainer John de Wolf, waardoor G.V.V.V. nog een punt pakte tegen de amateurgrootmacht.

 

‘Longinhoud redt G.V.V.V.’, kopt het AD/Utrechts Nieuwsblad boven het uitgebreide wedstrijdverslag. „Het spelbeeld golfde in die slotfase nog maar één kant op. G.V.V.V. beukte, dankzij een longcapaciteit alsof het net aan de wedstrijd was begonnen. De defensie van elf Spakenburgers hapte naar adem bij elke aanval. Het Panhuis explodeerde van geluk toen Martin van Eck in de eerste minuut van de blessuretijd de gelijkmaker binnen schoot."

 

Ook in het sportkatern van De Gelderlander komt de conditie van de spelers naar voren. „Voor John de Wolf stond het vast. Door de fitheid van zijn ploeg had G.V.V.V. tegen Spakenburg toch nog een gelijkspel uit het vuur gesleept. ‘Als we wat langer door hadden kunnen voetballen, hadden we nog gewonnen ook. Bij Spakenburg zat bijna iedereen er doorheen, terwijl mijn spelers nog fit waren’, sprak de trainer van de Veenendaalse tweededivisionist.”

 

Niet snel gewonnen

Voetbal op Zaterdag zag dat in de blauwe klassieker het venijn in de staart zat. „Er had zelfs wel meer dan een gelijkspel ingezeten en daardoor zweefden de gedachten bij Spakenburg van prima naar balen. Na een uur spelen hadden de Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg namelijk binnen twee minuten een 0-2 voorsprong genomen. Maar het G.V.V.V. van trainer John de Wolf geeft zich niet zo snel gewonnen, maar had even tijd nodig om deze achterstand te verwerken.” (Het hele verslag)

 

Danny de Leeuw duelleert met Mike Ahrens.

 

Toekomst Laghmouchi

De Veenendaalse Krant sprak na afloop met Soufiane Laghmouchi, die met zijn invalbeurt ‘voor nieuwe energie zorgde’. „Je ziet de veerkracht van onze ploeg en daar kunnen we trots op zijn. We speelden niet goed, maar slepen er toch nog een punt uit", aldus Laghmouchi, waarbij nog niet duidelijk is waar zijn toekomst ligt. „Ik heb al wel even met G.V.V.V. gesproken, maar dat was vooral oriënterend. Ik weet het echt nog niet.” (Het hele verslag)

 

Omroep RTV Utrecht sprak na afloop met Martin van Eck, die de veerkracht van de ploeg complimenteerde. (De interviews)

 

Tekst en samenstelling: GVVV.nl/Jeroen van Barneveld

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen