Excelsior Maassluis - G.V.V.V. live op FOX Sports

22 juli 2016
De wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en G.V.V.V. wordt op zaterdag 27 augustus live uitgezonden door FOX Sports. Dat heeft de betaalzender vandaag laten weten aan het clubbestuur.
 
Voor het oog van zeker drie camera’s zijn de verrichten van de ploeg van trainer John de Wolf, die zelf nog een halfjaar aan het roer stond bij de club uit Maassluis, en natuurlijk van de algeheel landskampioen straks live te volgen op de betaalzender.
 
FOX Sports sloot ruim een week geleden een deal met alle verenigingen in de Tweede Divisie om één wedstrijd per speelronde rechtstreeks uit te zenden en de overige duels in samenvatting. FC Lienden – Jong Vitesse is op 13 augustus de eerste wedstrijd die live wordt uitgezonden.
 
Door de aankondiging van FOX Sports wordt de wedstrijd op Sportpark Dijkpolder niet om 14.30 uur, maar om 15.30 uur gespeeld. Het is overigens niet de eerste keer dat een wedstrijd van G.V.V.V. rechtstreeks te zien is op televisie. Eerder werd ook de bekerwedstrijd tegen AZ in 2012 live uitgezonden op Eredivisie Live, de voorloper van FOX Sports.