Ga met De Blauwen een dag mee naar Twente!

28 februari 2017
Supportersvereniging De Blauwen organiseert in samenwerking met 4 Ever Red, de supportersvereniging van FC Twente, een voetbaluitje in het oosten van het land. Alle supporters kunnen zich aanmelden voor deze voetbaldag!
 
De supportersvereniging onderhoudt al jaren warme banden met 4 Ever Red en organiseert ieder jaar een uitje met de hartstochtelijke supporters van FC Twente. Dat is ook dit jaar niet anders. 
 
Op zaterdag 15 april (paaszaterdag) willen De Blauwen en 4 Ever Red een zeven tegen zeventoernooi in het oosten van het land spelen tegen de supporters van het Duitse Schalke 04. Om 20.45 uur staat aansluitend een bezoek aan de wedstrijd tussen de hoofdmacht van de Tukkers tegen NEC op het programma. Een voetbaldag in optima forma.
 
Alles wordt geregeld
De supportersverenigingen regelen op deze paaszaterdag alles voor de deelnemers: van de busreis van Veenendaal naar Twente (vertrek 12.45 uur), een hapje en een drankje tussendoor en in de avond tot het kaartje voor de Eredivisie-wedstrijd tussen de ploegen uit Enschede en Nijmegen. De Blauwen vragen daarom een bijdrage van 55 euro per persoon.
 
Wil je graag een voetbaldag houden met je clubgenoten? Schrijf je dan nu in! Aanmelden kan bij Wim van Setten van de supportersvereniging per mail: wim@svdeblauwen.nl. Laat bij je inschrijving duidelijk weten of je wil meedoen aan het zeven tegen zeventoernooi tegen de supporters van FC Twente en Schalke 04.