Gebruikelijke entreeprijzen blijven ongewijzigd

10 augustus 2016
De gebruikelijke entreeprijzen voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal blijven ook in de Tweede Divisie gehandhaafd. Dat heeft het Algemeen Bestuur maandag tijdens de bestuursvergadering besloten.
 
Ondanks de promotie naar de nieuwe Tweede Divisie hanteert de club dezelfde entreeprijzen als in de oude Topklasse. Een kaartje voor (jong)volwassenen kost tien euro, kinderen tot 16 jaar en 65-plussers zijn zes euro kwijt aan de kassa. Ook voor de hoofdtribune worden geen extra kosten in rekening gebracht.
 
Seizoenkaart
Steun jij G.V.V.V. komend seizoen naar een hoge klassering in de Tweede Divisie? Ook dit jaar verkoopt G.V.V.V. in aanloop naar de competitie seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. De seizoenkaarten zijn verkrijgbaar tegen een voordelige prijs! Voor het vaste tarief van €135,- kan je de zeventien thuiswedstrijden vanaf zowel de zittribune als de staantribune van dichtbij volgen! De seizoenkaarten zijn elke donderdag vanaf 19.30 uur te verkrijgen in de kantine.