G.V.V.V 1 Veenendaalse sportploeg van het jaar

8 januari 2017
G.V.V.V. is op het Veenendaalse sportgala in de prijzen gevallen. Het eerste elftal sleepte in Sporthal West de titel sportploeg van het jaar in de wacht. De JO15-1 greep naast de trofee van jeugdsportploeg van het jaar.
 
Uit handen van de organisatie kreeg bestuurslid voetbaltechnische zaken Loek Budding (de selectie verblijft nog in Marbella) op het podium een beeld en een bos bloemen. In de strijd om de titel sportploeg van het jaar versloeg de A-selectie de touwtrekkers van Veense Boys en de tafeltennissters van SKF. 
 
Daarmee sloot de ploeg van trainer John de Wolf een uiterst succesvol 2016 in stijl af, een jaar dat de spelers, stafleden en aanhang niet snel zullen vergeten. Na een intense strijd bemachtigde de A-selectie op de slotdag van de Topklasse Zaterdag het zevende en laatste ticket voor de nieuwe Tweede Divisie, door concurrent Rijnsburgse Boys in een onderlinge confrontatie met 2-1 te verslaan. De Veenendalers spelen daardoor voor het zesde seizoen op rij op het hoogste amateurniveau van Nederland.
 
De JO15-1 (nieuwe naam voor C1) kroonde zich op de slotspeeldag van de derde divisie van het jeugdvoetbal tot kampioen, maar dat was niet genoeg om ook in de prijzen te vallen op het sportgala. De junioren onder leiding van trainer Kevin de Quay zagen de jeugdestafetteploeg van VZC E&P met de titel jeugdsportploeg van het jaar aan de haal gaan.