G.V.V.V. rouwt om overlijden Nikita van Dijk (update)

9 februari 2017

Voetbalvereniging G.V.V.V. heeft donderdagochtend geschokt kennisgenomen van het plotselinge overlijden van jeugdspeelster Nikita van Dijk, keepster uit de MO15-2.

 

De 14-jarige Nikita kreeg kortgeleden een bloedvergiftiging, met daarbij een bacteriële infectie, en is hierdoor woensdagavond overleden in het ziekenhuis te Utrecht.

 

G.V.V.V. is diep geschokt door het plotseling overlijden van deze jeugdspeelster en wenst alle betrokken familie en vrienden enorm veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Zaterdag zijn de wedstrijden van de MO15-2 en de MO13-2, waar Nikita’s zusje in speelt en haar vader jeugdleider van is, afgelast.

 

Daarnaast wordt bij alle thuiswedstrijden een minuut stilte gehouden en gaat het JOC-bingodiner van vrijdagavond 10 februari niet door. Ook de cursus pupillentrainer, die morgenavond gepland stond en actief gevolgd wordt door de vader van Nikita, gaat niet door.

 

Algemeen Bestuur G.V.V.V.

 

Op de website van de begrafenisondernemer is een online condoleanceregister geopend. Deze kunt u tekenen door hier te klikken.

 

Rouwkaart (download):