G.V.V.V. grote winnaar van Jumbo-actie

31 maart 2017
G.V.V.V. heeft van alle verenigingen in Veenendaal het hoogste bedrag opgehaald met de spaaractie van supermarktketen Jumbo. Liefst 2.155 euro vloeit de clubkas in.
 
Bestuurslid Youri van Doorn nam woensdagavond namens de vereniging de cheque in ontvangst. Het fantastische bedrag wordt geïnvesteerd in onder meer trainingsmaterialen voor de vele teams die de vereniging rijk is.
 
De vier Veenendaalse Jumbo’s (Ronde Erf, Petenbos, PWA-park en Bruïneplein) hielden van 8 februari (vandaag) tot en met 21 maart een inzamelingsactie voor de 24 sportclubs in de gemeente. Gezamenlijk verdeelden de supermarkten 20.000 euro, de club met de meeste punten aan het einde van de rit kreeg het grootste bedrag overgemaakt. Klanten konden bij besteding van elke 15 euro én bij diverse aanbiedingen een waardebon verzilveren voor hun club. G.V.V.V. haalde met de spaaractie zes euro meer op dan buurman DOVO. Met ruim 1.800 euro was de derde plaats voor VRC.
 
Bestuurslid Youri van Doorn poseert met de cheque.
 
De vereniging dankt via deze weg alle fans en klanten die hun stem hebben uitgebracht op de club. Het laat nog maar eens zien hoe betrokken de leden en fans zijn met G.V.V.V.