G.V.V.V. staat óók zaterdag stil bij overlijden Nikita van Dijk

15 februari 2017
De vereniging staat óók zaterdag stil bij het overlijden van jeugdspeelster Nikita van Dijk. Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd wordt één minuut stilte in acht genomen.
 
Het plotselinge overlijden van Nikita van Dijk, jeugdspeelster van de MO15-2, vorige week woensdag heeft een diepe wond geslagen in de G.V.V.V.-familie en tot een hoop geschokte, bedroefde én ondersteunde reacties geleid binnen de vereniging. In het bijzijn van haar familie hielden teamgenoten, begeleiders en ouders vorige week donderdag een indrukwekkende bijeenkomst in het clubhuis om het verdriet te delen en een arm om elkaar heen slaan. Donderdag vond de afscheidsbijeenkomst plaats in De Basiliek.
 
Door de afgelastingen van afgelopen zaterdag heeft een gering aantal teams stil kunnen staan bij het overlijden van Nikita. Zaterdag nemen daarom alle teams voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd één minuut stilte in acht ter nagedachtenis aan Nikita. Bij de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen UNA (14.30 uur) dragen de spelers rouwbanden. Vanaf de bekendmaking van het overlijden hangt de vlag voor het clubhuis halfstok en zijn alle (jeugd)activiteiten uitgesteld.