Help de club uit de brand en word scheidsrechter!

28 maart 2017
G.V.V.V. heeft momenteel een ernstig tekort aan scheidsrechters en daar kan jij wat aan doen! Hoe? Door je aan te melden voor de scheidsrechterscursus!
 
Voor scheidsrechterscoördinator Ed Meulenbroek is het iedere voetbalweek een hels karwei om elke thuiswedstrijd van een scheidsrechter te voorzien. Sommige arbiters moeten zelfs twee wedstrijden of meer per zaterdag fluiten om de gaten in het wedstrijdprogramma op te vullen. Een ongezonde situatie, waar jij wat aan kan doen!
 
In samenwerking met buurman DOVO is een scheidsrechterscursus bij voetbalbond KNVB aangevraagd om meer scheidsrechters voor de clubs op te leiden. De cursus pupillenscheidsrechter wordt zelfs dit seizoen nog gehouden, begin volgend seizoen gaat de cursus verenigingsscheidsrechter van start.
 
Wil jij de club uit de brand helpen en voorkomen dat er wedstrijden moeten worden afgelast vanwege een tekort aan scheidsrechters bij de club? Maak je interesse kenbaar bij Ed Meulenbroek via 06 27 14 26 60 of via scheidsrechters@gvvv.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus.