Historische huldiging op medewerkersavond

11 maart 2017
Alle vrijwilligers die de vereniging rijk is, werden vrijdagavond tijdens de medewerkersavond volgens traditie in het zonnetje gezet. Speciale aandacht ging uit naar Bep Valkenburg, die een bijzondere mijlpaal mocht vieren.
 
Valkenburg, letterlijk een G.V.V.V.’er van het eerste uur, werd in het clubhuis van de vereniging gehuldigd vanwege zijn 65-jarig lidmaatschap van de club. Daarmee schreef  de 76-jarige Valkenburg geschiedenis, want nog niet eerder in de clubhistorie stond een lid met zo’n lange ‘dienstverband’ in the spotlights. Hij schreef zich in 1952 in bij de vereniging.
 
Bep Valkenburg poseert trots met zijn aandenken.
 
Ook Gido van Barneveld (25 jaar), Gerben van de Kraats (25 jaar), Frank Roseboom (25 jaar) en Sander van de Hoef (25 jaar) werden in het zonnetje gezet. Oud-speler Piet van de Bovenkamp, die niet aanwezig was, is al 60 jaar lid van de vereniging. Ook Ed Dissel (25 jaar), Edwin van Manen (25 jaar) en Theo Blankesteijn (40) moesten noodgedwongen verstek laten gaan. Via deze weg feliciteren we ook hen met hun jubileum!
 
Van links naar rechts: Sander van de Hoef, Frank Roseboom, Bep Valkenburg, Gerben van de Kraats en Gido van Barneveld.