Honderden supporters bij kennismakingsavond

12 augustus 2016
De kennismakingsavond afgelopen donderdag trok veel bekijks. Honderden supporters keken onder het genot van een hapje en een drankje naar de introductie van de nieuwe spelers, onder begeleiding van trainer John de Wolf.
 
Roel van de Kraats - voorzitter van de businessclub - trapte de avond af met een speciaal welkom voor Lid van Verdienste Floris Hol, die voor het eerst na een geslaagde operatie aan darmkanker weer te vinden was in zijn geliefde kantine.
 
Tweede Divisie
Daarop liet coach De Wolf samen met Rob de Boer – voorzitter van de technische commissie – zijn licht schijnen over de voorbereiding – ‘Ik had gehoopt op wat meer tegenstand’ – en de nieuwe Tweede Divisie, die zaterdag (morgen) van start gaat met een uitwedstrijd bij HHC Hardenberg. Hij verwacht dat het een mooi jaar gaat worden voor de Veenendalers op het hoogste amateurniveau van Nederland. ,,Handhaving als doelstelling vind ik veel te goedkoop, zeker gezien de kwaliteiten van deze groep”, zei de oefenmeester. ,,We gaan voor een plaats in de top zeven en dat vind ik zeker realistisch. Mocht het halverwege meevallen, dan stellen we de doelstelling bij.”
 
Doelpuntenactie
Eén voor één stelden de nieuwe spelers en stafleden zich voor aan de supporters en sponsoren, die later op de avond werden verrast door een speciale doelpuntenactie waarmee ze een buitenlandse trip met de A-selectie kunnen winnen. Wat houdt dat in? Voor elk doelpunt dat G.V.V.V. maakt, worden voor de supporters en sponsoren – die uiteraard zelf mogen bepalen of ze meedoen – elk 2,50 euro in rekening gebracht. Voor elk tegendoelpunt, leggen de spelers en stafleden individueel 2,50 euro in de pot. Het geld wordt maandelijks contant opgehaald door Rob de Boer. Doel is om met dat geld in de winterstop van dit seizoen én volgend seizoen een trainingskamp in het buitenland te kunnen beleggen.
 
Meedoen?
De actie loopt tot en met december 2017 en u kunt zich op elk gewenst moment aanmelden.. Na de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar - op zaterdag 17 december tegen HHC Hardenberg - trekt de scheidsrechter van die dag een, twee of drie loten uit de pot, afhankelijk van het aantal deelnemers. De personen met die lotnummers mogen in de winter kosteloos mee met de A-selectie.
 
Wil je meedoen aan de doelpuntenactie? Dat kan! Vul dit online formulier in en je maakt direct kans op een trip met de A-selectie. Rob de Boer neemt via de mail contact met je op!
 
De kennismakingsavond is in zijn geheel terug te zien via Periscope.