John de Wolf heeft contractverlenging gekregen

30 maart 2017

Nee, niet bij G.V.V.V., dat was al veel eerder beklonken tussen club en trainer, die de succesvolle samenwerking met twee jaar verlengden.

Onlangs heeft De Wolf te horen gekregen van demissionair minister Lodewijk Asscher dat zijn werk als ouderenambassadeur voor het Ministerie van Sociale Zaken een vervolg van een jaar gaat krijgen.
Het werk wat ‘onze trainer’ daarvoor deed en doet, wierp zoveel vruchten af dat ook die samenwerking een contractverlenging verdiende.

Vanaf deze plaats feliciteren wij John de Wolf dan ook van harte met zijn verlengde contract en wensen wij hem heel veel succes toe met het aan een baan helpen van zoveel mogelijk 50-plussers.

Een interview met John over zijn eerste aanstelling verscheen eerder in dagblad De Gelderlander. Klik hier om dat te lezen.
Ook was hij vanmorgen te gast in het Radio 1 programma De Ochtend, waar John aan de tand werd gevoeld over zijn job als ouderenambassadeur, maar liet hij zich als oud-prof ook uithoren over de crisis bij het Nederlands elftal.
Klik op onderstaand screenshot om het interview te beluisteren.