Maak kennis met de A-selectie op 11 augustus!

8 augustus 2016
De A-selectie en staf nodigt alle supporters, sponsoren en vrijwilligers op donderdag 11 augustus uit om tijdens een heuse verenigingsavond uitgebreid kennis te maken met de (nieuwe) spelers en stafleden.
 
Hoofdtrainer John de Wolf trapt de avond om 21.00 uur af met het voorstellen van de gehele A-selectie en blikt aansluitend vooruit op het komende seizoen in de nieuwe Tweede Divisie. De trainingssessie eerder die avond wordt verkort, zodat de selectie samen met alle aanwezigen om klokslag 21.00 uur kan beginnen aan een uitgebreid programma in het clubhuis van de vereniging.
 
Trainingskampactiviteit
Na het voorstellen en de vooruitblik staat de uitleg van een gloednieuwe trainingskampactiviteit op het programma, waarbij alle aanwezigen met een doelpuntenactie kans kunnen maken op een buitenlandse trip met de A-selectie. Het hoe, wat en waarom wordt tijdens deze avond verder uitgelegd.
 
Consumpties €1,-
Onder het genot van een hapje en een drankje (alle consumpties kosten vanaf 21.00 uur slechts één euro) hopen de A-selectie, staf en de besturen van G.V.V.V., businessclub Vallei & Rijn en supportersvereniging De Blauwen op een gezellige avond waarbij vooral onze mooie vereniging centraal staat. Iedereen met een blauw hart is meer dan van harte welkom!