Magazine rolt deze week van de persen

15 augustus 2016
De nieuwe editie van het G.V.V.V. Magazine komt zaterdag uit. Ook dit staat de jaarlijkse uitgave boordevol verhalen, reportages en interviews.
 
De uitgelaten spelers en supporters na het bereiken van de Tweede Divisie sieren de cover van het kakelverse blad, dat liefst 92 pagina’s telt. 
 
In een speciale Tweede Divisie-bijlage wordt uitgebreid stilgestaan bij het bereiken van het nieuwe walhalla van het Nederlandse amateurvoetbal. Wilco den Hartog kijkt terug op een bewogen seizoen, terwijl voorzitter Theo Leushuis zijn licht laat schijnen over de licentie-eisen van de KNVB. ‘Ik hoop dat we straks kunnen zeggen: ik ben blij dat de vereniging meedoet en het valt reuze mee.’
 
Ook trainer John de Wolf vult de kolommen van het blad. Volgens de oefenmeester gaat het ‘een heel mooi jaar’ worden voor het eerste elftal van de club in de Tweede Divisie. Aan zijn zijde zit nieuwbakken assistent-trainer Dennis van Meegdenburg, die zichzelf aan de hand van de drie traditionele rollen van een assistent langs de meetlat legt.
 
De redactie van de gids verlegde de grenzen en bracht een bezoek aan voormalig speler en huidig jeugdspeler bij Vitesse Maikel Epskamp, zoon van voormalig speler Dennis Epskamp. Een kijk in het leven van een speler die kost wat kost zijn debuut wil maken in de hoofdmacht van de Arnhemse eredivisionist.
 
Hoofd voetbaltechnische zaken Martien Terschegget werpt bovendien in de nieuwe editie zijn blik op de jeugdopleiding, waarin realiteit hoogtij viert. Taoufik Adnane en Mourad Marbouh keren speciaal voor de uitgave terug naar hun roots: het voetbalpleintje aan de Zonnebloemstraat, in de Veenendaalse wijk ’t Hoorntje. Ook klussen we een dag met de trouwe leden van de onderhoudsploeg.
 
Met Jan van Hunnik stapte de redactie in de tijdmachine, terug naar 25 juli 1998. De dag waarop het sterrenensemble van FC Barcelona op een afgeladen sportpark Panhuis een oefenwedstrijd speelde tegen de ploeg van trainer Bert Hendriks. Over hoe een amateurclub aan de rand van de Gelderse Vallei de equipe van trainer Louis van Gaal naar Veenendaal wist te strikken.

 
Tot slot een openhartig interview met Jan Diepeveen. Een hondstrouwe lachebek, maar ook een voormalig politieman die recht door zee is.
 
Verder in het magazine.. 
- Loek Budding aan het woord over de doelstelling in de Tweede Divisie
- Introductie van de nieuwe spelers
- Het competitieprogramma
- Een kennismaking met businessclub Vallei en Rijn
- De teamfoto én portretten van de spelers en stafleden van het eerste elftal
- Een visitekaartje van supportersvereniging De Blauwen
 
Het magazine wordt zaterdag voor de wedstrijd tegen Barendrecht door de eindredactie (Youri van Doorn en Jeroen van Barneveld) van de gids gepresenteerd aan de A-selectie. Een groep trouwe vrijwilligers bezorgt de uitgave vervolgens bij alle leden in Veenendaal.