Medewerkersavond op vrijdag 10 maart

1 maart 2017

Een bardienst draaien, een jeugdelftal trainen, het sportpark onderhouden of de kantine schoonmaken, een greep uit de vele werkzaamheden binnen de vereniging die door allemaal vrijwilligers worden bekleed! Stuk voor stuk mensen die onmisbaar zijn voor de vereniging en ervoor zorgen dat G.V.V.V. nu is wat het is.

 

Speciaal voor al deze onmisbare toppers organiseert G.V.V.V. op vrijdag 10 maart weer haar jaarlijkse medewerkersavond. Op een avond met een hapje, drankje, muziek door een geweldige band, een grote verloting en de huldiging van diverse jubilarissen, maakt de organisatie er ook dit jaar weer een fantastische avond van als dank voor de inzet van alle vrijwilligers!

 

Vanaf 19:00 uur openen wij de deuren van het clubhuis. Vervolgens start om 19:45 uur het officiële programma met een opening door voorzitter Theo Leushuis, waarna alle jubilarissen een speldje en een bosje bloemen ontvangen. In de ontvangstruimte staat daarna alweer een overheerlijk buffet klaar, waardoor er met een volle maag kan worden genoten van een band die zorgt voor een feestelijke sfeer!  

 

Alle vrijwilligers krijgen in de komende periode een persoonlijke uitnodiging van de afdelingscoördinator. Samen met uw partner bent u van harte welkom op deze avond! U kunt met de antwoordstrook op uw uitnodiging de komst naar de medewerkersavond kenbaar maken door deze volledig in te vullen en in de JOC-brievenbus te stoppen. Het unieke nummer op uw kaart, is uw lotnummer voor de grote verloting deze avond. Bewaar deze dus goed! Mocht u vragen hebben over de medewerkersavond, dan kunt u zich richten tot Henny Prins (facilitair@gvvv.nl) van de organisatie.