Mediateam zoekt extra fotograaf en reporter

1 september 2016
Het mediateam is per direct op zoek naar een tweede clubfotograaf (m/v) en een extra verslaggever (m/v) die vooral de uitwedstrijden van het eerste elftal om 18.00 uur voor zijn of haar rekening kan en wil nemen.
 
Door de promotie naar de Tweede Divisie – het hoogste amateurvoetbalniveau van Nederland - speelt de ploeg van trainer John de Wolf tegen minimaal zes zondagclubs om 18.00 uur.
Vaste fotograaf van de webredactie Dick Gijsbertsen, die woonachtig is in Gouda, heeft daarom aangegeven dat het fotograferen van die specifieke wedstrijden niet altijd te combineren is met zijn privéleven. Datzelfde zal soms mogelijk ook gelden voor een aantal vaste verslagschrijvers van de clubwebsite. 
 

Daarom is het mediateam op zoek naar een tweede clubfotograaf en een extra verslaggever die, bij absentie van Dick en/of de vaste verslaggevers, wel in staat zijn deze wedstrijden te gaan volgen.

 
De functies
Als clubfotograaf volg je de uitwedstrijden van 18.00 uur door de lens. Je maakt actiefoto’s van alle gebeurtenissen binnen en buiten de lijnen en speelt dat in de rust én aan het einde van de wedstrijd door aan het mediateam. 
 
Als wedstrijdverslagschrijver reis je het eerste elftal achterna en beschrijf je op identieke wijze het wedstrijdverloop.
 
Wij bieden je…
…een groot platform (zowel website als social media) met duizenden bezoekers per wedstrijd waarop je je foto’s (uiteraard met bornvermelding) kan plaatsen.
…de kans om op het hoogste amateurniveau van Nederland plaatjes te kunnen schieten/te kunnen schrijven.
 
Wat we van je vragen…
Voor de fotograaf…
…je bent in het bezit van een digitale spiegelreflexcamera met minimaal een 200mm lens om spelers van veraf op de gevoelige plaat vast te leggen.
…je hebt affiniteit met voetbal of in ieder geval met sport.
 
…Voor de verslaggever…
…Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.
…Je hebt kennis van het eerste elftal van de vereniging.
…Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 
Vergoeding?
Voor deze werkzaamheden krijg je een onkostenvergoeding en volledige verzorging (toegang, plus eten en drinken).
 
Interesse?
Je kan je interesse kenbaar maken bij Jeroen van Barneveld, die actief betrokken is bij de mediakanalen van de vereniging. Ook kan hij je in eerste instantie van eventueel verdere benodigde informatie voorzien. Jeroen is te bereiken via j.vbarneveld@hotmail.com en 06 - 413 317 03.