Meld je nu aan voor het nieuwe Sixentoernooi!

10 april 2017
Een nieuw fenomeen bij de vereniging: het Sixentoernooi, een tweedaags toernooi voor de eigen leden. Op woensdag 24 mei vanaf 19.00 uur en een dag later, op donderdag 25 mei, vanaf 10.00 uur, worden de wedstrijden afgewerkt.
 
Iedereen speelt sowieso twee wedstrijden op woensdagavond. Daarna staat een gezellige avond met muziek op het programma, om vervolgens op donderdagochtend weer te moeten aantreden. Ieder team komt dus donderdag terug! Geen enkel team kan woensdagavond al uitgeschakeld zijn.
 
Dit is de bedoeling
Maak een team van minimaal zes spelers met wie je altijd al een keer hebt willen voetballen. Dat kunnen vrienden zijn, collega’s, familieleden enz. Een totaal vrije keuze dus. Aan de samenstelling van de teams is echter wel één regel gebonden: Er mogen per team niet meer dan twee spelers van een team uitkomen die nu in een standaardelftal (bijv. G.V.V.V. 1, De Merino’s 1) spelen. Dus stel dat Roy Terschegget samen met Taoufik Adnane een team gaat vormen op die dagen, dan moeten ze het verder doen met spelers die niet in eerste elftallen spelen.
 
In een team met clubtopscorer Robin Mulder, of één van de andere spelers?
 
Dennis van Meegdenburg samen met zwager Jan en oudste zoon in een team, aangevuld met  nog vier bekenden? Een team met Chris Septer, Ard van den Bovenkamp en Gert Schoeman bijvoorbeeld. Die zoeken er dan nog drie of vier spelers bij en ze kunnen hun klasse laten zien. Bart Broeder, Niels Broeder en Bart van Brakel in 1 team aangevuld met nog wat familieleden? 
 
Een JB Tech team? Een team met Robin Mulder met zijn collega’s Matty van Leeuwen, Edwin van Rooyen en Wim van Oudbroekhuizen? Zou toch mooi zijn om die (oud-)spelers weer eens op het veld te zien. Speel je in het zevende en willen jullie met zes man een team vormen? Ook goed. En wat te denken van de Supportersbus? Of van die schare supporters op het bordes? Die kunnen dan nu zelf hun kunsten gaan vertonen. Een paar teams met wat aanvullingen hier en daar moet toch mogelijk zijn. Kortom iedereen kan meedoen. 
 
Wat houdt het toernooi in?
Je speelt zes tegen zes over een half veld. De doelen waarvan gebruik worden gemaakt, hebben een afmeting van 1.20 breed bij 1 meter hoog. Dat betekent dat er geen keepers deelnemen aan het toernooi.  Voor de doelen ligt een soort handbalcirkel waarin je als verdediger niet mag komen. Kom je er wel in als verdediger, dan krijg  je een strafschop tegen vanaf zeven meter op een leeg doel. Catenaccio is onmogelijk.
 
Het toernooi begint op woensdag 24 mei om 19.00 uur. Ieder deelnemend team speelt dan twee wedstrijden die avond. De volgende dag, 25 mei starten we weer om 10.00 uur. Dan speelt iedereen in ieder geval nog drie wedstrijden. De twee beste teams per poule gaan door naar de volgende rondes. 
 
Alle supporters kunnen zich vrij aanmelden voor het Sixentoernooi.
 
Springkussens voor kinderen
Uiteraard wordt tijdens het toernooi ook gedacht aan de kinderen van de deelnemers. Springkussens zijn aanwezig. Familieleden die komen kijken zijn natuurlijk van harte welkom. 
 
Inschrijving
Er is nog één regel. Als je je team opgeeft, bedenk er dan gelijk een teamnaam bij! Dat maakt het uit elkaar houden van de verschillende teams een stuk makkelijker. De inschrijving gaat vanaf 10 april van start. Zorg dat je erbij bent met je team, want vol is vol! En wie wil er nu niet met zijn team de eerste winnaar worden van het Sixentoernooi van G.V.V.V. 
 
Heb je aan de hand hiervan nog vragen, vraag het dan even aan Rob de Boer. Opgeven kan via de mail: rob.de.boer@valleienrijn.nl. Wij rekenen op minimaal 24 teams.