Nog 15 plekken vrij voor bowlingavond De Blauwen

9 november 2016
Er zijn nog slechts vijftien plekken beschikbaar voor de bowlingavond die supportersvereniging De Blauwen op vrijdag 25 november organiseert voor alle supporters van G.V.V.V. Zondag sluit de inschrijvingstermijn.
 
De Blauwen onderscheiden zich jaarlijks met tal van evenementen voor alle fans van de club en hebben ook dit jaar een bowlingavond op touwen gezet voor iedereen die G.V.V.V. een warm hart toedraagt. 
 
Voor 30 euro per persoon kan je samen met je clubgenoten van 22.00 uur tot 00.00 uur bowlen in het gloednieuwe Olround Bowling Centrum in Veenendaal (Tuinstraat 97). Alle drankjes en een bittergarnituur zijn in de prijs inbegrepen (tot 00.30 uur).
 
Ook is het mogelijk om het gehele bowlingprogramma bij Olround te doorlopen. Voor 55 euro per persoon geniet van je een speciaal driegangen grilldiner, plus twee uur bowlen (inclusief drank en bittergarnituur tot 00.30 uur). Het diner start om 20.00 uur.
 
Een impressie van het buffet bij Olround.
 
Heb je zin in dit uiterst gezellig avondje met je clubgenoten? Meld je dan nu aan bij Wim van Setten (wim@svdeblauwen.nl / 06-55374312). Zondag sluit de inschrijvingstermijn. Bij de inschrijving verzoekt de supportersvereniging om direct aan de betaling te voldoen, in ieder geval voor zondag 20 november betaald te hebben.
 
Houd 14 januari ook alvast vrij! De supportersvereniging organiseert op die winterdag een speciale thema-avond. Meer informatie volgt snel.