Olivier Pilon op stage bij Go Ahead Eagles

30 juni 2016

Olivier Pilon gaat aankomende maandag een zevendaagse stage afwerken bij Go Ahead Eagles, zo meldt het AD/Amersfoortse Courant hedenmorgen. Hij moet daar wel zijn vakantie voor afzeggen, maar dat heeft Pilon er logischerwijs heel graag voor over.

De revelatie (2de plaats in het beste spelers klassement) en topscorer (15 doelpunten) van ons vlaggenschip afgelopen seizoen gaf in december al aan te verkassen naar Spakenburg.
Maar met deze kans die Olivier Pilon nu krijgt om een profcontract in de wacht te slepen staat die overgang uiteraard op losse schroeven.

De 22-jarige Amersfoortse aanvaller speelde eerder voor CJVV, Roda ’46 en SDC Putten voordat hij aan het begin van vorig seizoen neerstreek op de blauwe zijde van het sportpark Panhuis.
De ontwikkeling van de speersnelle en doeltreffende flankspeler lijkt zich dus in vliegende vaart te voltrekken.

Namens alle Veense blauwen, de Spakenburger equivalenten zullen er ongetwijfeld anders over denken, wensen wij Olivier Pilon heel veel succes bij zijn stage in Deventer. En mogelijk zien wij hem in augustus al schitteren als we met het bord op schoot naar Studio Sport zitten te kijken.