Primeur: Duel met VVSB live op FOX Sports

14 oktober 2016
Het competitieduel tussen G.V.V.V. en VVSB op zaterdag 15 oktober wordt live uitgezonden door FOX Sports! Het is voor het eerst in de clubhistorie dat een competitiewedstrijd op Panhuis rechtstreeks te volgen is op een landelijke televisiezender.
 
Zowel G.V.V.V als VVSB stemde deze week in met het verzoek van FOX Sports om het duel in Veenendaal live uit te zenden. Hierdoor zullen zeker drie camera’s de verrichtingen van de ploeg van coach John de Wolf en de equipe van trainer Wilfred van Leeuwen volgen.
 
Om de live-uitzending mogelijk te maken is de aftrap verplaatst naar 15.30 uur. Aangezien het hoofdveld volgens de reglementen vanaf drie uur voor de start vrij moet zijn, worden in de komende dagen een aantal (jeugd)wedstrijden vervroegd of verlaat.
 
Martin van Eck staat na de 1-1 remise tegen Excelsior Maassluis FOX Sports te woord.
 
Vierde live-wedstrijd
Het is de vierde wedstrijd van de hoofdmacht die live te volgen is bij FOX Sports. De uitwedstrijden bij Excelsior Maassluis en FC Lienden waren eerder ook rechtstreeks te zien bij FOX. De betaalzender deed afgelopen zaterdag ook live-verslag van het uitduel met zondagclub UNA.