Spaar mee bij de Veense Jumbo’s voor de club!

24 februari 2017
G.V.V.V. roept al haar leden om de club te steunen tijdens de inzamelingsactie van de vier supermarkten van Jumbo in Veenendaal. Dankzij jouw steun kan de club wellicht een groot bedrag ontvangen van de supermarktketen.
 
De vier Veenendaalse Jumbo’s (Ronde Erf, Petenbos, PWA-park en Bruïneplein) houden van 8 februari (vandaag) tot en met 21 maart een inzamelingsactie voor de 24 sportclubs die de gemeente rijk is. Gezamenlijk verdelen de supermarkten 20.000 euro, de club met de meeste punten aan het einde van de rit krijgt het grootste bedrag overgemaakt.
 
 
Hoe help je de club?
Bij de kassa’s ontvangen klanten bij besteding van elke 15 euro én bij diverse aanbiedingen een waardebon, die elk één punt waard is. Bij de actiekast kan jij de waardebon inscannen en stemmen op je favoriete club. Welke dat is, hoeven we uiteraard niet te vertellen! Lukt het niet om de waardebon in de winkel te scannen? Dan kunt u met behulp van een code die op de waardebon staat uw stem uitbrengen via de Facebook-pagina van uw Jumbo-supermarkt (Ronde Erf, Petenbos, PWA-park en Bruïneplein).
 
Met elke ingeleverde waardebon steun je bovendien ook nog eens een goed doel uit Veenendaal. Elke waardebon is dus van nut voor onze club en een goed doel!