Van Doorn stelt zich kandidaat voor bestuur

17 oktober 2016
Youri van Doorn (20) stelt zich tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 24 oktober kandidaat voor de nieuw te creëren communicatiepost binnen het Algemeen Bestuur. Een introductie.
 
Youri van Doorn
Geboortedatum: 18 juni 1996
Woonplaats: Veenendaal
Functie: Bestuurslid Communicatie 
 
Wat is je achtergrond? 
,,Ik studeer communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede, waar ik nu in het tweede jaar zit. Het is leuk om de ervaring die ik opdoe bij de vereniging mee te nemen naar school en de theorie vanuit school weer in de praktijk te brengen bij G.V.V.V. Naast mijn studie ben ik teamleider bij een supermarkt hier in Veenendaal, waar ik ondertussen al vier jaar werk. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie, m’n vriendin en vrienden.
 
Waarom heb jij je kandidaat gesteld voor deze functie?
,,Toen ik eind 2012 begon met het opzetten van de sociale media-kanalen voor de vereniging, is de liefde voor communicatie ontstaan. Tijdens deze werkzaamheden kom je met alle facetten binnen de vereniging in aanraking, waardoor ik G.V.V.V. langzamerhand vanbinnen en vanbuiten ben gaan kennen. 
 
In de laatste jaren ben ik steeds actiever geworden binnen de club. Vooral op het gebied van communicatie. Toen Theo Leushuis tot voorzitter werd gekozen, heb ik hem ondersteund in het uitvoeren van taken op PR-gebied, wat ook in zijn portefeuille zat. Naast de online uitingen, kwamen er ook offline uitingen en contacten met externe partijen bij. Dit beviel dusdanig goed, dat het voor mij helemaal duidelijk was dat ik hierin wilde doorgroeien binnen de vereniging.
 
Toen er een vacante bestuursfunctie ontstond op het gebied van communicatie, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Het is een jongensdroom om op deze leeftijd toe te mogen treden tot het bestuur van deze prachtige club. Middels een stage heb ik de afgelopen maanden de kans gekregen om te kijken of het bekleden van een bestuurlijke functie echt wel iets voor mij was. De goede samenwerking met de collega-bestuurders, de diversiteit en de het nemen en dragen van de verantwoordelijkheid spraken mij erg aan. Hierdoor wil ik nu officieel gaan toetreden tot het Algemeen Bestuur.”
 
Welke plannen wil je uitvouwen voor G.V.V.V.?
“De externe communicatie heeft in de laatste tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De website, sociale media en presentatiegids zijn kwalitatief erg sterk geworden. Uiteraard blijven we hier elk jaar in investeren.
 
Echter is het erg belangrijk om ook te investeren in de interne communicatie. Goede bereikbaarheid, transparantie en service aan de leden en bezoekers is in mijn ogen erg belangrijk. Hier ligt dan ook nog wel een uitdaging. Als vereniging worden we steeds professioneler en daar hoort de interne en externe communicatie in mee te groeien. Op dit niveau verdient de communicatie de volledige aandacht en daar ga ik me dan ook voor inzetten.”