Vrouwen 1 houdt bierproeverij voor Kerst in de Duck

2 december 2016
De voetbalvrouwen van G.V.V.V. organiseren op vrijdag 9 december een bierproeverij. Van de opbrengsten worden cadeaus gekocht voor mensen die met Kerst weinig te besteden hebben.
 
Tijdens de bierproeverij maak je kennis met tien verschillende soorten bieren, die pas op de avond zelf bekendgemaakt worden door de enthousiaste vrouwen uit het eerste vrouwenteam van de vereniging. Zij zetten zich van 20.00 uur tot 22.30 uur volledig belangeloos voor u in en zorgen voor de nodige versnaperingen tijdens de bierproeverij.
 
De avond staat volledig in het teken van Kerst in de Duck, een initiatief om mensen die weinig te besteden hebben toch een fijne Kerst te bezorgen. De speelsters kopen van de opbrengsten zelf de cadeaus voor deze kinderen. Daarom vragen de vrouwen twintig euro inschrijfgeld, waarvan het merendeel naar de cadeaus van de kinderen gaat. Inschrijven kan tot en met maandag 5 december 12.00 uur in de kantine. U dient bij inschrijving direct contant te betalen.
 
Uiteraard is het mogelijk om met een grote groep mensen naar de bierproeverij te komen. In de kantine is tijdens de avond ruimte voor maximaal tien tafels van acht mensen.