Wollen muts De Wolf in bezit van nieuwe eigenaar

11 augustus 2016
De wollen muts van hoofdtrainer John de Wolf is donderdagavond door voormalig eigenaar Gert Kruys overhandigd aan Roef van Beijnum.
 
Van Beijnum was dinsdagavond bij het sluiten van de veiling de hoogste bieder - met een bod van 325 euro - en werd zo de nieuwe eigenaar van de wollen muts van De Wolf. De hoofdrolspeler zelf én Gert Kruys overhandigden het hoofddekseltje in het clubhuis.
 
Rob Zomer en Kruys kochten tijdens de benefietdag van Joey Snijders op 21 mei de wollen muts voor 90 euro, maar vonden het bedrag eigenlijk te laag. Daarom hielden ze via de clubwebsite een twee weken durende veiling voor supporters en sponsoren van de club. Uiteraard konden ook andere geïnteresseerden een bod uitbrengen op het hoofddekseltje van de coach.
 
John de Wolf en Gert Kruys tonen de ingelijste wollen muts samen met Roef van Beijnum en zijn vrouw.
 
 
Het startbedrag was 91 euro, om te verzekeren dat de muts tijdens de online veiling meer geld opbracht voor de stichting van gewezen aanvaller Joey Snijders. En dat lukte. Met een eindbedrag van 325 euro haalde de wollen muts meer dan drie keer zo veel geld op als tijdens de benefietdag op 21 mei.