Wollen muts De Wolf opnieuw onder de hamer

26 juli 2016
De befaamde wollen muts van hoofdtrainer John de Wolf wordt opnieuw geveild. Via de clubwebsite kunnen alle geïnteresseerden een bod uitbrengen op het hoofddekseltje.
 
Eigenaren Rob Zomer en Gert Kruys kochten tijdens de benefietdag van Joey Snijders op 21 mei de wollen muts voor 90 euro, maar vinden het bedrag eigenlijk te laag. Daarom houden ze via deze digitale weg een twee weken durende veiling voor supporters en sponsoren van de club. Uiteraard nodigen we ook andere geïnteresseerden uit om een bod te doen.
 
Het startbedrag is 91 euro, om te verzekeren dat de muts tijdens deze veiling meer geld ophaalt voor de stichting van gewezen aanvaller Joey Snijders. Op de website wordt na ieder bod de actuele tussenstand vermeld. Op dinsdag 9 augustus om 20.00 uur sluit de veiling en is de hoogste bieder de nieuwe eigenaar van de wollen muts.
 
Na de promotie naar de Tweede Divisie stelde hoofdtrainer John de Wolf zijn wollen muts beschikbaar voor de veiling op de benefietdag van Joey Snijders. De Wolf droeg het hoofddekseltje tijdens alle wedstrijden van het eerste elftal.
 
Hoe breng ik een bod uit?
Via dit veilingformulier (naam, mailadres en bod) kunt u een bod vanaf 91 euro doen op de wollen muts. De webredactie ontvangt ieder bod per mail en werkt daarop de meest actuele tussenstand bij. Heeft iemand anders hoger geboden dan u? Dan dient u wederom het formulier in te vullen. Het uitbrengen van een bod kost u gelukkig nog geen minuut uw tijd!
 
Wat gebeurt er met de opbrengst?
Het volledige bedrag gaat naar Keep on Fighting NAH (niet aangeboren hersenletsel), de stichting die gelieerd is aan Joey Snijders. Doel is natuurlijk om zo veel mogelijk geld op te halen zodat onze oud-speler de juiste therapieën kan volgen om de volgende stappen te zetten in zijn revalidatie. Des te hoger uw bod, des te sneller Joey geholpen kan worden!