Adnane blijft aan als trainer van reserveteam

2 februari 2018
Moslin Adnane (37) blijft aan als trainer van het reserveteam van G.V.V.V. De club bereikte donderdagavond een akkoord over een eenjarig contractverlenging met de Veenendaler.
 
Adnane gaat daarmee zijn tweede seizoen in als trainer van het tweede elftal. Met de reserves bezet hij de negende plaats in reserve hoofdklasse, het hoogste niveau voor reserveteams.
 
Lange geschiedenis
Adnane heeft een lange geschiedenis aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. De broer van eerste elftalspeler Taoufik Adnane speelde van 1998 tot en met 2006 119 officiële wedstrijden in het eerste elftal en keerde in 2014 terug op bekend terrein om assistent te worden van Dragan Ristic, toenmalig trainer van de B-selectie. 
 
Na twee seizoenen als assistent gediend te hebben, vertrok hij naar Bennekom, om afgelopen zomer terug te keren in Veenendaal, in de rol van trainer.
 
Beloftenteam
Door een gebrek aan tijd is Adnane noodgedwongen te stoppen als trainer van de beloften, de spelers onder de 23 jaar die een eigen competitie vormen met teams uit de regio. G.V.V.V. gaat intern op zoek naar een waardige vervanger.
 
Moslin Adnane.