Bezoekersinformatie G.V.V.V. - Kozakken Boys

29 maart 2018
Sportpark Panhuis is zaterdag het decor van de altijd boeiende amateurklassieker tussen G.V.V.V. en Kozakken Boys. In dit bericht lees de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.
 
Kozakken Boys reist naar verwachting met een traditioneel grote supportersschare naar Veenendaal, waar de Werkendammers een belangrijke horde moeten nemen in de titelstrijd. De ploeg onder leiding van trainer Danny Buijs zit op het vinkentouw van koploper Katwijk, terwijl G.V.V.V. de derde plaats op de ranglijst verdedigt. Om die reden verwacht de club een grote toeloop van supporters en voetballiefhebbers.
 
Bezoekersvak
Na aanleiding van een verzoek uit Werkendam hebben Kozakken Boys en G.V.V.V. gezamenlijk besloten om een bezoekersvak in te richten voor de aanhang van Kozakken Boys. Zowel G.V.V.V. als Kozakken Boys ziet deze maatregel als sfeerverhogend, omdat de aanhangen elk als collectief hun club op een positieve manier kunnen ondersteunen. 
 
Het bezoekersvak, aan de westzijde van het hoofdveld, wordt voorzien van toilet- en cateringvoorzieningen en is alleen toegankelijk voor supporters van Kozakken Boys. De Werkendammers doen in aanloop naar deze klassieker toegangskaarten voor het bezoekersvak in de voorverkoop.
 
Ook in het verleden stonden Kozakken Boys-fans als collectief achter hun ploeg. Foto: Kozakken Boys
 
Kom bijtijds (met de fiets)
Vanwege de verwachte drukte, raad G.V.V.V. alle bezoekers aan om bijtijds en bij voorkeur fietsend of lopend naar Sportpark Panhuis af te reizen. De kassa’s bij de hoofdingang openen om 14.00 uur.
 
Indien een reis per fiets of lopend niet mogelijk is, is het verzoek de auto te parkeren bij zwembad ‘De Vallei’ of scholengemeenschap ‘Het Perron’. Deze parkeerplaatsen vindt u door de gele borden langs de Rondweg-West te volgen of door Sportlaan 11-13 in uw navigatiesysteem in te voeren.
 
Verkeersregelaars
De parkeerplaats bij de scholengemeenschap is een paar honderd meter verwijderd van het sportpark. Verkeersregelaars zijn vanaf 14.00 uur op deze parkeerplaatsen aanwezig om de toestroom in goede banen te leiden. Om de parkeerdruk verder te verlagen, roept G.V.V.V. op om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden naar Veenendaal.
 
Vanwege de live uitzending van FOX Sports en de daarbij behorende logistiek met vrachtwagens, zal het parkeerterrein op het sportpark voor een groot deel (achter de hoofdtribune van G.V.V.V.) niet gebruikt kunnen worden. Daardoor is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar en zal het parkeerterrein snel vol zijn.
 
FOX Sports zendt de amateurklassieker rechtstreeks uit.
 
Om deze reden staan op het sportpark vanaf 14:00 uur ook verkeersregelaars. Bij drukte geven zij tijdig aan dat het sportpark vol staat en er geen auto’s meer bij kunnen. U dient ten alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen!
 
Positieve steun
G.V.V.V. hoopt op een mooie, sfeervolle en succesvolle middag in Veenendaal en rekent hierbij op de positieve steun van alle aanwezigen. De club wenst alle supporters een goede reis toe en hoopt u zaterdag te mogen verwelkomen aan de blauwe zijde van sportpark Panhuis.