Commercieel team van start

1 juni 2018

Het commerciële team van voetbalvereniging G.V.V.V. is gestart met het uitvoeren van haar werkzaamheden. De start is onderdeel van de toekomstverkenning voor de club.

 

Het team

Jan-Albert van Laar (coördinator), Youri van Doorn (accountmanager) en Evert van Rhee (kleding) vormen samen de kern van het team. Verder treedt Wilfried Bruijnzeels op als projectleider. Hij vormt hiermee ook de schakel richting het Algemeen Bestuur van de vereniging en zorgt voor de aansluiting van de activiteiten op de strategische plannen die ontwikkeld worden, gericht op de toekomst van de vereniging.

 

Jan-Albert heeft zelf in het verleden bij G.V.V.V. gevoetbald en is ook jaren leider geweest van diverse elftallen, onder andere van zijn zoons Jesper en Max (in de JO19-1 en JO17-1). Kortom, Jan-Albert is al jaren betrokken bij de vereniging. In het dagelijks leven is Jan-Albert Salesmanager bij de verzekeringsmaatschappij Scildon.

 

Evert zette zijn eerst stappen op Panhuis als G.V.V.V.-jeugdlid in 1969. Hij is daarmee al vele jaren verbonden aan de vereniging, als zowel speler en leider van diverse senioren- en jeugdteams. Eveneens het team waar zijn zoon Leon in speelt. In 2013 startte Evert met ‘Jeugdvrienden’, om sponsoren te werven en meer uniformiteit te creëren in de kleding van de jeugdelftallen. In het dagelijks leven is Evert werkzaam in team buitensport van Sportservice Veenendaal, dat zich bezighoudt met het beheer en onderhoud van de sportaccommodaties in Veenendaal.

 

Youri zal in zijn functie als accountmanager het commerciële gezicht van de vereniging vormen. Met verschillende eerdere functies is Youri een bekend gezicht binnen en buiten de vereniging geworden. Als accountmanager is hij verantwoordelijk voor acquisitie en relatiebeheer namens de club. Door deze nieuwe stap in zijn carrière heeft Youri besloten zijn werkzaamheden als bestuurslid te beëindigen, waardoor hij zich volledig kan focussen op uitbreiding en versteviging van het sponsorbestand. Met alle vragen omtrent sponsoring kunt u dan ook terecht bij Youri!

 

(v.l.n.r. Jan-Albert van Laar, Youri van Doorn en Evert van Rhee)

 

Activiteiten

Samen met voorzitter Theo Leushuis, die bestuurlijk verantwoordelijk is voor de commerciële activiteiten van G.V.V.V. en Businessclub Vallei & Rijn, coördineert het commercieel team alle activiteiten. De aandacht van dit team is in eerste instantie gericht op het werven van sponsoren ten behoeve van de jaarlijkse uitingen, het nieuwe kledingplan, wedstrijdsponsoring van G.V.V.V. 1 en buitenreclame. 

 

Vanaf volgend seizoen is het de bedoeling dat alle overige activiteiten van G.V.V.V., waarbij sponsoring en commercie aan de orde is, ook gecoördineerd gaan worden vanuit dit team. Hierbij kan gedacht worden aan voetbalplaatjesactie, toernooien, JOC-activiteiten, sponsorbijeenkomsten, jeugdopleiding, etc.

 

Om dit alles mogelijk te maken komt het commercieel team ook graag in contact met jou! Zo hebben Mark Winter, Demi Kennis en Stef van Drie van de opleiding Commerciële Dienstverlening op het Dulon-College begin dit jaar vanuit hun salesproject wedstrijdsponsoren geworven voor de thuiswedstrijden van G.V.V.V. 1. ​ Floris Hol heeft aangeboden om het team met raad en daad bij te staan op basis van zijn kennis en jarenlange ervaring. Inmiddels hebben nog meer mensen aangegeven het commercieel team graag te ondersteunen met hun kennis, ervaring en relatienetwerk. Kortom: ‘samen staan we sterk!’

 

De ontwikkeling van het commercieel team past in de nieuwe visie van het Algemeen Bestuur om de komende seizoenen de organisatie verder door te ontwikkelen. Hierbij is het de bedoeling om de aansturing en bemensing van de verschillende commissies verder te versterken.

 

Oproep!

We komen graag in contact met jou als je aan deze activiteiten een bijdrage wilt leveren. Zo zijn we nu bijvoorbeeld concreet op zoek naar iemand die een rol wil spelen bij het invullen van de social media-activiteiten, zoals Twitter, Facebook en Instagram. Kortom, heb je iets met social media en sta je open voor nieuwe uitdagingen? Laat het ons weten, dan praten we je graag bij!

 

Klik hier voor de contactgegevens van het commercieel team!