Complete staf van Vrouwen 1 tekent bij

1 juni 2018

Stephan Goes debuteerde in het net afgelopen seizoen als trainer van de Vrouwen 1 van G.V.V.V. 1. En hoe!!

De inwoner van Leersum luisterde zijn debuut gelijk op met een kampioenschap in de vierde klasse, waardoor onze dames in de komende jaargang het een trede hoger mogen gaan proberen.
Voor Marco Gerritsen van de afdeling Voetbal Technische Zaken dus alle reden om Stephan Goes ook voor komend seizoen vast te leggen als trainer van dit team. En dat is met wederzijds goedvinden dan ook nu gebeurt.
Daarnaast hebben assistent-trainer Jan van Garderen en keeperstrainer Wilco van Burken ook aangegeven dit team trouw te blijven, waardoor de complete staf dus intact blijft.


Stephan Goes, met de armen over elkaar, wacht op het laatste fluitsignaal tijdens de kampioenswedstrijd tegen Odysseus '91. Jan van Garderen naast hem, en met de hand aan de lippen Wilco van Burken. Allen zijn dus volgend seizoen opnieuw dienstbaar aan G.V.V.V. Vrouwen 1. Foto: Dick Gijsbertsen.

„Hier zijn wij erg blij mee. Zeker omdat  na het behaalde kampioenschap we door willen pakken en met zijn kennis en ervaring gaat hij helpen om verder te komen. Maar ook zijn we zeer verheugd dat Van Garderen en Van Burken hun werk gaan voortzetten want beide zijn onmisbare schakels gebleken die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van dit seizoen”. Zo quote Marco Gerritsen in zijn bericht.
 

Vorig jaar bij zijn aanstelling liet Stephan Goes onderstaande zinsnede optekenen . 
 

„Ik ben heel blij dat ik deze kans bij G.V.V.V. krijg”, zegt Goes in een reactie. „Op uitnodiging van Jan van Garderen heb ik in mei het Blauwe Leeuwinnen Toernooi bezocht en daar ben ik onder de indruk geraakt van de potentie van de vrouwen- en meisjestak van de club. Ik wil de speelsters beter maken, waarbij plezier de basis is. Ik hoop dat binnen G.V.V.V. straks nog meer wordt gesproken over de meisjes en vrouwen.”

Voorlopig heeft Goes zijn intenties dan ook behoorlijk waargemaakt en natuurlijk hopen we dat hij dat verder zal gaan continueren samen met z’n dames.