Crossbow Coffee schenkt koffieautomaten

15 november 2017
Een mooie geste van sponsor Crossbow Coffee. De opvolger van JEDE Koffie heeft G.V.V.V. op haar zeventigste verjaardag twee unieke en gloednieuwe koffieautomaten geschonken.
 
Directeur Henk van der Weijden was woensdagmiddag samen met vertegenwoordiger Twan Verhoeven en leverancier Sjors Verweij aanwezig op de jeugddag om de uitreiking bij te wonen. Riek Sel en Nico Diepeveen, twee trouwe barmedewerkers, pakten in het bijzijn van tientallen kinderen de ingepakte machines uit. Bestuurslid communicatie Youri van Doorn bedankte namens het Algemeen Bestuur de geste van de koffiesponsor.
 
Met de blauw-witte G.V.V.V.-zijkanten (zie foto) zijn de koffieautomaten uniek in zijn soort. Ook langs deze weg wil de vereniging Crossbow Coffee van harte bedanken voor de geschonken koffieautomaten, die vanaf vrijdag naar volle tevredenheid in gebruik worden genomen.
 
Per 1 november 2017 gaat JEDE Koffie door het leven als Crossbow Coffee. Directeur Henk van der Weijden kocht het bedrijf in 2014 samen met zijn broer Aart van der Weijden. Vanuit een duidelijke visie op de koffiemarkt is vanaf dat moment hard gewerkt om het bedrijf uit te breiden.
 
Van links naar rechts: Youri van Doorn, Nico Diepeveen, Riek Sel, Sjors Verweij, Twan Verhoeven, Henk van der Weijden.