Deze (jeugd)teams liggen op kampioenskoers

9 mei 2018
De competities in de senioren- en jeugdafdelingen naderen in deze meimaand hun ontknoping. Welke teams liggen op kampioenskoers? Een overzicht.
 
Vrouwen 1
De Vrouwen 1 speelt zaterdag in eigen huis (14.30 uur, veld 2) de kampioenswedstrijd tegen Odysseus ’91 VR4. De ploeg van coach Stephan Goes leverde in veertien wedstrijden slechts vijf punten in, waardoor de vrouwen superieur zijn in de vierde klasse. Een kampioenschap is niets anders een terechte beloning voor het vaandelteam van de vrouwen- en meidenafdeling. Volgend seizoen komt de VR1 uit in de derde klasse.
 
Vrouwen 1.
 
5
Ook het vijfde seniorenelftal kan zaterdag in theorie op de platte kar. Bij een zege op bezoek bij runner-up SVP 5 kronen de senioren zich tot kampioen van de vijfde klasse. Een kampioenschap met een ongenaakbare status: de formatie verloor geen van de achttien gespeelde wedstrijden.
 
JO17-1
De JO17-1 legde twee weken geleden al beslag op de titel in de hoofdklasse. In de thuiswedstrijd tegen Victoria JO17-1 (11.45 uur, veld 1) wil de ploeg van coach Kevin de Quay de titel de nodige glans geven. Ook de JO17-1 staat op eenzame hoogte in de rangschikking. De junioren wonnen zestien van de negentien gespeelde wedstrijden. Volgend seizoen komt de JO17-1 uit in de vierde divisie.
 
De JO17-1 viert een treffer. Zaterdag leggen ze definitief beslag op de titel in de hoofdklasse.
 
Kampioenschap in het verschiet?
De JO11-1 (hoofdklasse) en JO10-2 (derde klasse) voeren de ranglijst aan in hun competities en kunnen zich aan het einde van de maand hopelijk kronen tot kampioen. De JO19-1 (promotiepoule eerste klasse), JO19-2 (derde klasse), JO12-1 (hoofdklasse), JO11-2 (tweede klasse), JO11-3 (derde klasse), JO11-4 (vijfde klasse) en MO13-1 (derde klasse) hebben nog volop kans om een kampioenschap in de wacht te slepen. De JO19-1 heeft voldoende aan een tweede plaats om promotie naar de hoofdklasse te bewerkstelligen.