Deze oude helden trekken weer het G.V.V.V.-shirt aan

17 november 2017
G.V.V.V. viert op vrijdag 17 november haar 70ste verjaardag met onder meer een jubileumwedstrijd van de Gouden Generatie uit de jaren ’90 en de Old Stars vanaf de jaren ’60. Een uniek moment om helden uit vervlogen tijden weer aan het werk te zien. Deze oud-spelers geven acte de présence.
 
Generatie jaren ‘90
Bart Broeder, Wim van Dijk, Dirk-Jan Dijksterhuis, Dennis Epskamp, Harrie Epskamp, Paul Hartog, Marco de Jager, Edwin Kampert, Steve Kuils, Louis Laan, Marco van de Lagemaat, Alfred Lieuwen, Wim van Oudbroekhuizen, Gerard van de Pavert, Marco van de Pol, Jan van Rabenswaay, Dick van de Steeg, Edwin de Vries en Peter Wesselink. 
 
Frans Koenen en Johan de Man verrichten de aftrap en coachen het team.
 
De selectie van 1994/1995, onder leiding van trainer Frans Koenen.
 
Old Stars
Ab van de Bovenkamp, Arend Buitenhuis, Jan Diepeveen, Cor Drost, Peter van Eck, Martin Floor, Hennie Halm, Gert Heikamp (k), Job Henzen, Floris Hol, Wim Huibers, Jan Kampert, Frits van de Klift, Wim Koenen, Geo de Leeuw, Hennie de Man, Ton Muller, Wim van Roekel, Ruud Schuurman, Albert Spies, Martien Terschegget, Ben Thomas, Geurt van Veenendaal en Richard van Zeist (k).
 
Arie Schans en Anton Leppers verrichten de aftrap en coachen het team.
 
Velen op deze kampioensfoto van 1985 (coach Arie Schans) trekken nog een keer hun voetbalschoenen aan op 17 november.
 
Schema:
19.00 uur: Wedstrijd Gouden Generatie jaren ’90 (onderling)
19.30 uur: Wedstrijd Old Stars (vanaf jaren ’60) (onderling)
20.00 uur: Opening van de feestavond in het clubhuis
 
De wedstrijden duren elk twintig minuten. De teams spelen in zeventallen, op een half speelveld, op het hoofdveld van G.V.V.V.