Dit is het hotelarrangement voor Cambuur-uit

10 november 2017
G.V.V.V. biedt in samenwerking met driesterrenhotel Campanile in het nabijgelegen Goutum een compleet hotelarrangement aan voor de bekerwedstrijd tegen eerstedivisionist Cambuur uit Leeuwarden. (Hier reserveren)
 
Heb je een snipperdag opgenomen voor de woensdag na de bekeravond en wil je niet in het holst van de nacht pas arriveren in Veenendaal? G.V.V.V. biedt in samenwerking met driesterrenhotel Campanile in het nabijgelegen Goutum de oplossing: een hotelarrangement, met een overnachting en ontbijt de volgende ochtend! En dat voor slechts 90 euro per persoon!
 
Voor deze prijs word je vervoerd van Veenendaal naar Leeuwarden, krijg je een plaats in het bezoekersvak, rijd je met de bus naar het hotel waar je samen met een clubgenoot/vriend overnacht, krijg je op woensdagochtend een ontbijt voorgeschoteld en reis je op dezelfde ochtend terug naar Veenendaal. Kortom: de vereniging verzorgt de gehele trip. Alleen leden van de vereniging, de businessclub en de supportersvereniging kunnen gebruik maken van dit arrangement.
 
Hotel Campanile in Goutum/Leeuwarden.
 
Hotel Campanile
Hotel Campanile is een driesterrenhotel in Goutum, op slechts vijf kilometer rijden van het Cambuur-stadion. Het verblijf staat volgens de erkende reisbeoordelaars en de voormalig hotelgasten te boek als een ‘keurig’ hotel, ‘met een goede prijs-kwaliteitverhouding’. Bij Booking.com scoort het hotel een 7,5, op basis van 695 beoordelingen. Ook bij Tripadvisor zijn er positieve cijfers te melden: een 3,5, op  een schaal van 5 (58 beoordelingen).
 
De overnachting
G.V.V.V. heeft in het hotel de beschikking over twintig tweepersoonskamers, met daarin losse bedden (geen tweepersoonsbedden). De kamers zijn uitgerust met een badkamer (bad/douche), föhn, toilet, comfortabel bureau, televisie, telefoon, gratis Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten. Maximaal 40 personen gebruik kunnen maken van dit arrangement. Heb je voorkeuren voor een kamerindeling? Laat dat weten in het aanmeldingsformulier.
 
De kamer.
 
De hotelbus
Iedereen die gebruikmaakt van het hotelarrangement, wordt in een aparte bus vervoerd naar Leeuwarden, de zogenoemde hotelbus. Eventuele bagage kan op de heenreis en tijdens de wedstrijd in de bagageruimte van de bus achtergelaten worden. Na de wedstrijd rijdt de bus naar het hotel. De volgende ochtend wordt na het ontbijt de terugreis naar Veenendaal ingezet.
 
Reserveren?
Reserveren voor het hotelarrangement kan via dit aanmeldingsformulier. Alleen bij voldoende animo vindt een hotelovernachting doorgang. De deadline voor de reservering is 28 november.
 
Vragen?
Jeroen van Barneveld van de commissie communicatie is de contactpersoon. Voor vragen kan je bij hem terecht via beker@gvvv.nl.