Dit is het programma van de jubileumavond

17 november 2017
G.V.V.V. bestaat op woensdag 15 november zeventig jaar en de verjaardag wordt met alle leden gevierd! Naast een activiteitendag voor de jeugd op 15 november, zijn alle leden op vrijdag 17 november welkom voor een heuse jubileumdag.
 
De avond wordt om 19.00 uur afgetrapt met een wedstrijd van de bewierookte generatie uit de jaren ’90, een decennium waarin G.V.V.V. in de top van het amateurvoetbal meedraaide, met het kampioenschap in 1997 als imposant resultaat. Onder meer Gerard van de Pavert (431 duels), Edwin Kampert (241 duels), Marco van de Pol (220 duels), Jan van Rabenswaaij (175 duels), Louis Laan (153 duels), Wim van Oudbroekhuizen (153 duels), Dick van de Steeg (150 duels) en Marco van de Lagemaat (133 duels) hebben acte de présence gegeven.
 
G.V.V.V. Old Stars
Ook de oudere leden komen aan hun trekken met een wedstrijd van de G.V.V.V. Old Stars (aftrap 19.30 uur). Onder meer Martien Terschegget, Jan Kampert, Jan Diepeveen, Ruud Schuurman, Job Henzen en Ton Muller trekken nog één keer het blauwe shirt aan voor een wedstrijd op het voor hen zo bekende terrein, het hoofdveld aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. (De selecties)
 
Een smoelenboek voor de jubileumavond: het elftal uit het kampioensjaar 1997.
 
Feestavond
De feestavond wordt om 20.00 uur geopend met medewerking van een van de beste dansorkesten van Nederland. De avond duurt tot exact middennacht. Tussendoor staat er surprise-act en een muzikale verrassing op het programma. Mensen die mooie herinneringen over de club willen ophalen, kunnen terecht in de businessruimte.
 
Toegang
De toegang voor de jubileumdag is gratis, maar belangstellenden dienen wel toegangskaarten af te halen.
 
De data waarop de kaarten achter de kantinebar kunnen worden afgehaald zijn:
- donderdag 16 november tussen 20.00 uur en 21.30 uur.
 
Zonder kaart heeft u geen toegang tot de jubileumavond. Vergeet u partner niet op te geven bij het afhalen van de kaarten.
 
Consumptie
Consumptiemunten zijn deze avond tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar in de kantine.
 
Het comité ‘G.V.V.V. 70 jaar’ hoopt alle leden, sponsoren en vrijwilligers te kunnen verwelkomen voor de jubileumavond. Voor vragen kunt u terecht bij het comité via 70jaar@gvvv.nl