Een dikke pluim voor de G.V.V.V.-supporter

20 december 2017
Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten heeft G.V.V.V. veel lof geoogst in Leeuwarden, niet in de laatste plaats vanwege van het volle bezoekersvak. Langs deze weg wil de organisatie een pluim uitdelen aan jou, G.V.V.V.-supporter.
 
De bijna zeshonderd meegereisde supporters hebben de ploeg negentig minuten op een positieve wijze gesteund en daarmee (wederom) de Gelders Veenendaalse Voetbal Verenging op de kaart gezet in voetbalminnend Nederland. Er hebben geen incidenten plaatsgevonden. Sterker nog: vooraf, onderweg, tijdens en na de wedstrijd is er geen wanklank gevallen. 
 
We zijn naast de supporters ook veel dank verschuldigd aan de stewards, de meegereisde politieagenten uit Veenendaal en de drankverkopers in de bus, die hun steentje hebben bijgedragen aan organisatorisch gezien een meer dan succesvolle avond.
 
We zijn tevens blij te mogen vermelden dat zowel Cambuur als de lokale autoriteiten uitermate tevreden was met de gedane voorbereidingen en het goede verloop gisteren. In de vele mailcorrespondentie voorafgaand aan het bekerduel spraken de medewerkers van Cambuur hun lof uit voor de professionele wijze waarop de bekerwedstrijd is voorbereid.
 
Dat alles geeft ons veel voldoening na wekenlange voorbereidingen. Hopelijk krijgt dit mooie bekeravontuur volgend seizoen een vervolg en kunnen we weer op jou rekenen!
 
De organisatie
Erwin Gerritsen
Youri van Doorn
Jeroen van Barneveld