G.V.V.V. start met 35+-voetbal

29 augustus 2017
G.V.V.V. gaat met twee teams deelnemen aan de 35+-toernooien op vrijdagavond.  Dit najaar zullen er 4 tot 5 toernooitjes worden gehouden bij de deelnemende verenigingen op vrijdagavond.
 
Dit betekent om de 2 tot 3 weken gezellig voetballen op een half veld met 7 tegen 7 . Per speelronde zijn er meerdere wedstrijden en wordt er gespeeld in toernooivorm. De wedstrijden duren 20 minuten, doorwisselen is toegestaan en de buitenspelregel afgeschaft.
 
Data najaarsreeks 2017 8 en 22 sept, 6 okt, 3 en 10 november
Data voorjaarsreeks 2018 9 en 23 maart, 6 en 20 april en 11 mei
 
De teams worden door de KNVB ingedeeld in een poule en de verenigingen zijn per reeks eenmaal gastheer, die zorgen voor de scheidsrechters. De gezelligheid staat voorop bij deze toernooitjes en is een uitgelezen kans om nog af en toe actief te zijn als voetballer, zonder iedere zaterdag een wedstrijd te spelen. Er geldt één regel: je moet minimaal 35 jaar oud zijn.
 
Voor de zomer heeft zich een groot aantal belangstellenden aangemeld, waardoor besloten is om met twee teams te starten. Voor de ledenadministratie en bijbehorende contributie is het noodzakelijk dat de bestaande leden een mail sturen naar ledenadministratie@gvvv.nl 
 
Vermeld hierin duidelijk dat je deelneemt aan het 35+-toernooi, evenals je naam, je geboortedatum en je telefoonnummer. Mocht je geen lid zijn en wel willen deelnemen aan het 35+-toernooi, kan je je iedere donderdagavond inschrijven bij Dirk van Binsbergen, in de jeugdbestuurskamer, tussen 19.00 en 20.00 uur .
 
Heb je je voor de zomer niet gemeld voor het 35+-voetbal, kan je je nog steeds aanmelden via ledenadministratie@gvvv.nl. Bij voldoende belangstelling gaan we extra teams inschrijven voor de voorjaarscompetitie.