G.V.V.V. versterkt zich met Vlatko Lazic

8 juni 2018

G.V.V.V. heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Vlatko Lazic (29). De Servisch Nederlandse vleugelverdediger komt over van Quick Boys. 

 

De 29-jarige Lazic, inzetbaar op de backposities en als vleugelaanvaller, werd als jeugdspeler ontdekt door de scouts van Ajax. Nadat hij in Amsterdam de hele jeugdopleiding had doorlopen, speelde hij onder andere voor FC Dordrecht, NAC Breda, De Graafschap en het Noorse Arendal Fotball. Hij kwam bij deze clubs tot bijna 200 wedstrijden in het betaalde voetbal. 

 

Lazic: ‘Direct goed gevoel bij de club’

‘Na mijn profavontuur bij clubs in Nederland, Roemenië en Noorwegen, heb ik gekozen voor mijn maatschappelijke carrière’, aldus Vlatko Lazic in een eerste reactie. ‘Ik heb een fijn gevoel bij deze club. G.V.V.V. is een goed voetballende ploeg.’

 

Vlatko Lazic (r) hier in dienst van zijn vorige werkgever Quick Boys.

 

De Boer: ‘Multifunctionele speler’

Rob de Boer, technisch manager, is verheugd met de komst van Lazic: ‘Lazic is een multifunctionele speler die uit de voeten kan op de backposities, maar ook ervaring heeft als vleugelaanvaller. Wij zijn erg blij met zijn komst. Hij vormt een uitstekende aanvulling op de selectie.’ Met de komst van Lazic is de selectie voor volgend seizoen nu rond.

 

Selectie compleet

G.V.V.V. heeft tot op heden 22 spelers vastgelegd voor aankomend seizoen, onder wie nieuwelingen Joshua van den Berkt (Blauw Geel ’55), Sherwin Grot (IJsselmeervogels) en Wout Blasman (Silvolde). Van de huidige spelersselectie werden zeventien verbintenissen verlengd. Ook alle stafleden hebben in een eerder stadium met één jaar bijgetekend.