Hoogvliet lanceert spaaractie op 21 maart

7 maart 2018

Kan je niet wachten om je eigen voetbalplaatje in handen te hebben? Supermarktketen Hoogvliet lanceert op woensdag 21 maart de plaatjesactie onder de Veenendaalse sportclubs G.V.V.V., DOVO, VCV Volleybal en SKF Korfbal. Zes weken lang kan je jezelf, je team- en clubgenoten sparen voor het G.V.V.V.-album!

 

Bij besteding van elke tien euro aan boodschappen ontvangt de klant een zakje met voetbalplaatjes van de club naar keuze. Ook bij wekelijkse actieproducten is er een extra pakketje te verkrijgen. 

 

Album

In aanloop naar de lancering van de actie delen de begeleiders van elk team een gratis en gepersonaliseerd G.V.V.V.-album uit aan de spelers en speelsters in het desbetreffende team. Overige geïnteresseerden kunnen in de Veenendaalse Hoogvliet-filialen een G.V.V.V.-album aanschaffen voor €3,99

 

Fotosessie

In december 2017 en begin 2018 zijn alle jeugdspelers en diens begeleiders op de gevoelige plaat vastgelegd voor het G.V.V.V.-album. Ook de spelers van de hoofdmacht zijn te sparen door alle klanten in Veenendaal.

 

De voetbalplaatjes zijn verkrijgbaar bij de Veenendaalse Hoogvliet-filialen aan de Kerkewijk en de Leinweberstraat.