Schrijf je nu in voor de voetbalquiz!

12 april 2018

De inschrijvingen voor de negende editie van de businessclub Vallei en Rijn / G.V.V.V. Voetbalquiz zijn geopend. De quiz wordt gehouden op vrijdag 18 mei 2018 om 20.00 uur.


Er werd de laatste tijd al met een zekere regelmaat via de social media kanalen en op verjaardagen/partijen geïnformeerd bij de redactieleden of, en zo ja, wanneer de 9de editie zou gaan plaatsvinden? Die vraag hebben we dus nu weer met een volmondig ja kunnen beantwoorden. We zijn dan ook zeer verheugd te kunnen vertellen dat onze inspanningen, die door jullie als deelnemers altijd hogelijk wordt gewaardeerd, een vervolg gaat krijgen.

De volledige naam van de quiz is: Businessclub Vallei & Rijn / G.V.V.V. Voetbalquiz. Want ook dit keer hebben zowel het bestuur van de businessclub als het bestuur van G.V.V.V. prijzen en de faciliteiten beschikbaar gesteld. De prijzen voor de plaatsen 1 t/m 10 zijn zoals altijd bescheiden in de vorm van voetballectuur, shirts, fan artikelen, ballen of een flesje wijn etc.


De wisselbeker is bij een van de winnaars ooit op de rommelzolder, of misschien wel vrijmarkt, terecht gekomen, want deze hebben we niet meer kunnen traceren. We hebben dan ook besloten geen nieuwe meer aan te schaffen, omdat die mogelijk een zelfde lot zou treffen en dat is zonde van de centen.Niet dat dit in het verleden erg belangrijk was, want de deelnemers die elk jaar trouw de weg richting sportpark Panhuis wisten te vinden, roemden vooral de gezelligheid op deze avonden en de goed en gevarieerde in elkaar gestoken voetbalhersenkraker. Kortom het gaat u en ons om een avondje theoretisch voetbalplezier.


Ook aan de gastvrijheid zal het niet liggen want ook nu wordt u weer met open armen ontvangen met een gratis kopje koffie en tussen de quizronden door een snackje. De overige consumpties die gedurende de avond worden genuttigd zijn wel voor eigen rekening van de deelnemers.

Eigenlijk laten we alles bij het oude. Dat wil zeggen: U kunt zich inschrijven met een koppel van 2 personen. Samen met uw maatje gaat u 90 vragen voorgeschoteld krijgen, verdeeld over 3 rondes, die ook nog eens per 3 vragen zijn gerubriceerd. Voor zover u er wat aan heeft verklappen we alvast twee rubrieken namelijk: Fabrieken en Patrick

 

Tussen de rondes door kunt u even bijpraten onder het genot van een happie en een sappie en krijgen de juryleden alvast de gelegenheid om die ronden na te kijken. We kunnen maximaal 50 teams kwijt, dus geef u tijdig op. 


We hopen in deze editie van de voetbalquiz ook eens vrouwen- en/of gemengde teams te mogen begroeten, want tot op heden was het louter een mannenaangelegenheid. Dus dames/meiden neem de sportieve handschoen op en schrijf in! Ook sponsors, bestuursleden en/of spelers en staf van ons vlaggenschip willen we wel eens aan de tand voelen over hun voetbalkennis.


Kees van Gent en Mark van Rijswijk wonnen in 2016, ze hadden maar liefst 83 antwoorden van de 90 vragen goed. 
 

We zullen nog even alles op een rijtje zetten.

Wie: Iedereen die van voetbal houdt en van gezelligheid in het bijzonder.
Restrictie: opgeven als tweetal.
Wat: De 9de Businessclub Vallei en Rijn / G.V.V.V. Voetbalquiz
Waar: Clubhuis G.V.V.V. aan de Verlengde Sportlaan 2 te Veenendaal
Wanneer: Vrijdag 18 mei 2018 om 20.00 uur
Opgeven via: Digitaal inschrijfformulier
Uiterlijke inschrijfdatum: 11 mei 2018 (of als er 50 teams zijn ingeschreven)
Entree: Gratis
Misschien ten overvloede: Je hoeft geen lid te zijn van G.V.V.V. om mee te mogen doen.

 

Het webredactieteam van www.gvvv.nl