Jeugdspelers verrichten aftrap Hoogvliet-actie

21 maart 2018
Tientallen jeugdspelers verrichten woensdagmiddag de aftrap van de Hoogvliet-voetbalplaatjes actie in Veenendaal. Zes weken langen kunnen klanten alle jeugdspelers en diens begeleiders, de spelers van de hoofdmacht, reserves en Vrouwen 1 sparen.
 
De aftrap bij de Veenendaalse Hoogvliet-filialen aan de Kerkewijk en Leinweberstraat stond in het teken van sport en spel. Kinderen konden met korfballen (Kerkewijk) en voetballen (Leinweberstraat) een pakje plaats verdienen en werden getrakteerd op een drankje. Na afloop werd het vizier op de klanten gericht, met het vriendelijke verzoek of ze een zakje plaatjes voor hun hadden.
 
Korfballen aan de Kerkewijk.
 
De aanwezigen aan de Leinweberstraat.
 
Bij besteding van elke tien euro aan boodschappen ontvangt de klant een zakje met plaatjes van de club naar keuze: G.V.V.V., DOVO, SKF Korfbal of VCV Volleyvbal. Ook bij wekelijkse actieproducten, die vermeld staan in de Hoogvliet-folders, is er een extra pakketje te verkrijgen. 
 
Album
In aanloop naar de lancering van de actie hebben de begeleiders van elk team een gratis en gepersonaliseerd G.V.V.V.-album uitgedeeld aan de spelers en speelsters in het desbetreffende team. Overige geïnteresseerden kunnen in de Veenendaalse Hoogvliet-filialen een G.V.V.V.-album aanschaffen voor €3,99.
 
De actie duurt zes weken.
 
Tientallen jeugdspelers poseren in de Hoogvliet-filiaal aan de Kerkewijk, in gezelschap van bedrijfsleider Patrick Gijsen en mascotte Guno.