Jong Bennekom – Jong G.V.V.V. naar 6 maart

28 februari 2018

De dinsdag afgelaste wedstrijd tussen Jong Bennekom enJong G.V.V.V. is verplaatst naar dinsdagavond 6 maart.

Het is enige en laatste poulewedstrijd in de regio zuid van de Acerbis Beloften Competitie Midden Nederland. Doordat Jong R.K.H.V.V. en Jong De Bataven gisteravond de punten deelden (3-3) maken de jongemannen van de trainers Moslin Adnane en Dennis van Meegdenburg nog steeds kans om als tweede te eindigen in de poule en daarmee de kruisfinale te bereiken. De enige opdracht is om die streekderby winnend af te sluiten, want alleen met die drie punten erbij gaat ons talententeam door.

Opponent Jong Bennekom, overall winnaar van de vorige editie, deed wat het aan haar stand verplicht was en eindigde na vijf duels sowieso als poulewinnaar. Of dit voor Jong G.V.V.V. een voordeel is, want de gastheren hebben niets meer te winnen of te verliezen, is vooraf moeilijk in te schatten. Zij kunnen vrijuit spelen en de druk ligt op de schouders van de Veense bezoekers.


Saillant detail is natuurlijk ook nog dat Moslin Adnane vorig seizoen Bennekom 2 onder zijn hoede had, en assistent Dennis van Meegdenburg de titel ‘Mister Bennekom’ draagt vanwege zijn langdurige verdienste als voetballer voor het vlaggenschip van die voetbalclub, voordat hij bij G.V.V.V. belandde. Kortom spanning te over in deze voor Jong G.V.V.V. allesbeslissende streekderby.

Sportpark De Eikelhof in Bennekom is op 6 maart om 20.30 uur het decor van Jong Bennekom – Jong G.V.V.V.  

Stand poule regio zuid:

 

Gespeeld

W

G

V

Punten

Voor

Tegen

+/-

Jong Bennekom

5

3

1

1

10

18

10

+8

Jong R.K.H.V.V.

6

2

2

2

8

14

13

+1

Jong De Bataven

6

2

1

3

7

12

20

-8

Jong G.V.V.V.

5

2

0

3

6

10

11

-1


In twee regio’s zijn de beide kruisfinalisten al bekend:
In midden zijn dat: 1. De Meern 2. Hercules
In west zijn dat: 1. IJsselmeervogels 2. Huizen
In oost is DVS ’33 de poulewinnaar, maar moeten Hoogland en VVOG nog gaan uitmaken wie als nummer twee gaat eindigen.