Kopstukken sieren cover nieuwe magazine

24 augustus 2017

Het magazine voor het nieuwe seizoen is dinsdag naar de drukker verstuurd en verschijnt vanaf volgende week bij de Veenendaalse leden op de deurmat. Wat kunt u verwachten? Een voorproefje.

 

Het eerste elftal schittert vanaf 2011 structureel op het hoogste amateurpodium van Nederland en boezemt de tegenstander angst in met het vloeiende en bewierookte combinatievoetbal. Johan Jansen, Rodny Hofman, Bart Hulsbos, Wouter Bonke, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck, Wilco den Hartog en Simon Brouwer zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor dat succes. Een plaats op de cover van het nieuwe magazine kon om die reden niet uitblijven. De negen spelen al meer dan zes jaar in de hoofdmacht en hebben een stevig fundament gelegd voor de bloeiperiode van de vereniging. Een drietal mensen aan het woord over de architecten van het succes.


Hij was tientallen jaren het gezicht van de vereniging in de middenstand en heeft alle functies binnen G.V.V.V. bekleed. Floris Hol luidde begin dit kalenderjaar, op zijn 75ste verjaardag, zijn voetbalpensioen in, maar afscheid van de vereniging zal hij nooit nemen. Een openhartig levensverhaal, over het leven, voetbal en zijn cluppie.

 

Nieuw seizoen, nieuwe verwachtingen, maar dit jaar ook een nieuwe trainer: Niek Oosterlee. De 54-jarige coach uit Alphen aan den Rijn vierde successen bij amateurgrootmachten FC Lisse en Rijnsburgse Boys en heeft na een noodgedwongen tussenjaar met G.V.V.V. een club die hij altijd wilde trainen. Uit wat voor een milieu komt Oosterlee en hoe heeft hij zich ontwikkeld als mens en trainer? Een uitgebreide kennismaking met de bevlogen oefenmeester.

 

Verder in het magazine

  • Toen en nu: Van buurtclub naar grootmacht in zeventig jaar
  • Voorzitter Theo Leushuis blikt vooruit op het nieuwe seizoen
  • Een kennismaking met de zeven nieuwe spelers in de hoofdmacht
  • De teamfoto en portretten van de A-selectie
  • Hoofdsponsor de Rabobank: Ook dicht bij G.V.V.V.
  • Businessclub Vallei en Rijn: Zakendoen op topniveau
  • Subsponsor GOconnectIT: Wij brengen de kabel- en leidingbranche in beweging