Loek Budding brengt voor de tweede keer jongste lid aan

9 april 2018

Een primeur is het niet, want er zijn wel meer (groot)ouders geweest die hun pasgeboren eerste (klein)kind direct lid maakten van onze mooie blauwe voetbalclub. Maar Loek Budding, voormalig eerste elftal speler en ook voorzitter, en huidig aanvoerder van de afdeling voetbal technische zaken van G.V.V.V., had ruim vier jaar geleden met de geboorte van kleinzoon Nathan, zijn eerste nakomeling, wel een bijzonder moment.

Nathan kwam namelijk op 7 januari 2014 ter wereld, en dat was precies op de 60ste verjaardag van Loek, een mooier geschenk kun je je niet indenken. Nathan werd door de kersverse grootvader dan ook direct lid van G.V.V.V. gemaakt, en dat heugelijke feit deelde Loek Budding toen met ons.

Die blijde gebeurtenis kreeg een paar dagen later zelfs nog een zeer markant vervolg toen de website Voetbal Op Zaterdag gewag maakte van een: ‘Opmerkelijke transfer in Veenendaal’.
Nathan zou zijn gekaapt door onze rode buren. Het was een uitermate geslaagde grap die door alle direct betrokkenen op veel waardering kon rekenen.
Via onderstaande links zijn beide berichten nog eens terug te lezen.

Jongste lid telg uit het geslacht Budding
Jongste lid van G.V.V.V. gekaapt door burenMaar sinds ruim twee maanden is Loek Budding voor de tweede maal opa geworden, dit keer niet op zijn verjaardag, maar op 26 januari jl. zag Collin het levenslicht.
Ja, en als je zo blauw bent, want Loek is van zijn 64 levensjaren er al 58 jaar lid van onze club, dan kan het niet anders dat ook deze tweede kleinzoon op de dag van zijn geboorte direct is lid is gemaakt van G.V.V.V.
Het wordt dus zowel voor Collin als Nathan nog een lange weg te gaan om opa Loek in te halen als zeer trouw en actief lid. Maar als beide in toekomst net zoveel zouden kunnen betekenen als hun opa heeft gedaan, en nog steeds doet voor G.V.V.V., dan zijn zij het lidmaatschap meer dan waard.

Namens geheel G.V.V.V. wensen wij Loek, Nathan en Collin, en uiteraard ook de ouders van deze beide koters heel veel levensgeluk toe.